streptokok

Ivka 1

Lucianna skusala si pitie aloe vera gelu v kombinacii s prirodnymi antibiotikami ? Po prielieceni by bolo potrebne zacat s uzivanim probiotik v kombinacii s vlakninou .

luciannna5

dlhooooooo sa liecim mam streptokoka, podstupila som vsetky mozne liecby+brala lieky,som zufala neviem cod alej robit akos a ho zbavit,lebo mi to sposobuje tazkosti a normalne fungovat-palenie svrbenie v oblasti genitalii,kozne+gyne.+imunilogia vsetko som vyskusala, prelieci sa to a staleeee sa streptokok vrati,aj mandle nosne+krcne mam vybrate,som zufala prosim vas co mam robit,poradte mi DAKUJEM!!!! p.s. ASLO+Imunitu mam dobre vysledky...:((( este skusim krcne,ci mi nenarastli opäť nosne mandle....som zufala.....:(((

RNG

Streptokok nie je len vo vagine, ale v celom urinarnom systeme. Treba ho vyhubit nielen vyplachmi roztoku citricidalu, ale aj pitim roztoku citricidalu(GSE). Odporucam najmenej 60 GSE kvapiek denne do litra vody pit po malych glgoch celu den

strepto

Klapka, nemas nahodou aj dake problemy v partnerstve? Pretože ja si to uz spajam so psychikou, nakolko sa tiez neviem zbavit tejto pliagy ziadnymi liekmi a mam urcite problemy vo vztahu taktiez dlhsiu dobu.

9999helena

No mne dalacin vôbec nepomohol sa mi to do týždňa vrátilo ešte horšie a gyntima už absolutne nepomaha v tomto. Tiež by ma zaujimalo ako sa toho zbaviť.

casanta

Ja som ho tiez mala, lekar mi to zistil pri prehliadke, nasadil mi lieky..dalacin ci ako sa to volalo,douzivala som ich, nasledne isla na kontrolu a doktor mi povedal ze je vsetko ok.