Otázka na šalát

RNG

Salat ani ine "umyte" potraviny nie su sterilizovane, takze obcas z nich dostanes nakazy, co sa ti to paci alebo nie. Keby si to chcela sterilizovat koloidnou striebornou vodou, roztokom citricidalu alebo jodu, tak by to islo, ale s tym sa malokto babre.

tradaa

na Discovery som videla ako ten salat spracovavaju a vazne ak vsetky znacky prechadzaju tym istym procesom, tak ho netreba umyvat. Ani ja ho neumyvam, ked si ho kupim do prace a a ako chipsy ho jez zo sacku:)

jajka001_

:DDDD
umyvaj ich po jednom:)
hrniec mas? alebo misku? daj tam salat, napusti to vodou a preplachni viackrat, miesto sitka pouzi svoju ruku, stratam sa nevyhnes
ak by si mala nejaku cistu priepustnu utierku, dala by sa pouzit tiez

Daidalea

No ale on je nadrobno nasekaný, takže by bolo dosť obtiažne ho umyť a na intráku nemám ani žiadne sitko ani nič podobné.

Deria

to sa pytas akoze naozaj alebo zartujes? mne aj keby povedali v obchode, ze je umyty, aj tak by som ho umyla este raz, az potom budem verit, ze je cisty.

pau

no fiha, aka vazna otazka.. to teraz akoze sedis hodinu za pocitacom a cakas kym ti niekto napise ci ich umyt, a az potom sa najes? fuha.. sak ich umy preboha, trochu vody este nikoho nezabilo