Zaplatenie prihlášky na VŠ

Príspevok v téme: Zaplatenie prihlášky na VŠ
EDN

Chcem zaplatiť prihlášku na VŠ šekom. Na pošte som si pýtal poštový poukaz typu U a dala mi klasický šek,modrý s jedným ústrižkom. Lenže mi niekto vravel, že treba ústrižky dva a tak som si bol na pošte zobrať tiež Ú-čkový poukaz ale je zelený a sú na ňom dva ústrižky. Na pošte som tiež započul niečo, že ten prvý s jedným ústriškom sa používa na prevod na účet a druhý s dvoma ústrižkami na osobné prevzatie peňazí. Aspoň to som pochopil s neúplného rozhovoru,ktorý som počul.Tak som dezinformovaný akým šekom mám teda zaplatiť poplatok za prímacie konanie. Na internetových stránkach škôl som našiel len typ šeku U a už konkrétny typ nie. Zajtra by som potreboval poslať už prihlášky, môžete poradiť?

lilyiankaa

tak tam napíš poplatok za prijímacie konanie ..aj keď ani to nebude podľa mňa treba, keďže tam budeš vyplnať symboly

poctivka

zdravim,chcem sa opytat co napisat do kolonky sprava pre adresata na postovu poukazku typu u ,ked chcem poslat poplatok za prijimacie konanie

ewelin28

klasický zelený použi....ak by si náhodou nemal s dvoma ústrižkami..tak jednoducho ten jeden si prefoť po zaplatení :)

hassy

zelený a je jedno že či má jeden či dva, tam ide o to že jeden ústrižok musíš mať nalepený tuším na prihláške, takže ak by si mal jednoútrižkový šek tebe už žiaden neostane a ak by sa niekde stala nejaká chyba, tak by si nemal ako preukázať že si to zaplatil, takže odporúčam ten dvojústrižkový :)