Nefunguje mi touchpad na notebooku - svieti indikator vypnutia touchpad

Príspevok v téme: Nefunguje mi touchpad na notebooku - svieti indikator vypnutia touchpad
ja:)

Prosim, poradte mi. Ako bolo spomenute v nadpise - nefunguje mi touchpad alebo ako sa to vola (to okienko pre dotykove ovladanie), svieti mi tam oranzovy indikator vypnutia, no v navode k notasu som sice nasla nazov tejto kontrolky, ale nie, ako mam zabezpecit, aby mi to opät fungovalo.. nie som si vedoma umyselneho zapnutia a nemozem to nikde najst, ani cez google.. na notebooku fungujem len cez mysku a to je zdlhave ... Mam HP ProBook 4520s.
Dakujem :)

dusjan

Dvakrát treba treba ťuknúť na svetlo indikátor vypnutia touchpada, potom sa zhasne indikátor, a hneď bude touchpad znova fungovať normálne.

Samo7878

Dobry den pomozte mi ako sa da opravit tochpad.Neviem mal som trochu mokre prsty a zastavil sa mi a nejde. Prosim poradte.da sato opravit? DAKUJEM

kostol

Nastavenia-Mys a dotykove zariadenia-Dalsie moznosti mysi-Skontrolujte ze touchpad je aktivovany,mne sa stalo ze ki nesiel a tymto sa mi to podarilo napravit.Jedna z moznosti... :)

...

Prepacte uz mi to ide :) davam vam radu radsej rychlo normalne tukajte prstom ako nasilu a dlho neakym laktom :D ked som uz normalne rychlo, energicky do toho tukala tak fakt ti zmizli a mys zas isla ;)

...

Ja som klikala na to svetlo ako blazon a stale nic... Este aj laktom som skusala :D a nic to nerobi a dalej to svieti.. prosim vas poradte mi este ako sa to da

0_o

Mám notebook Lenovo Z50.....tiež mi už dlhšiu doby nefunguje touchpad len myš skúšal som notebook reštartovať ale stále nič.....poradíte?