nafuknute brucho

simka111

Ja ked som prisla minule leto z kupaliska tak asi o tyzden som mala travaiace problemy, nafuknute brucho, stačilo ze som zjedla len lyžicu niečoho a uz som bola najedena... asi som niečo chytila... mne pomahal biely jogurt Sabi, rumančekovy čaj, pšeničné kličky a lanove semienka.

bea109

ahoj...skus jest viac vlakniny, aj tie jogurty su dobre alebo acidko. treba mat samozrejme aj dost pohybu. ale treba sa vyhybat jedlan ktore nafukuju ako kapusta fazula. ak chces nieco z lekarne tak hylak forte je na upravu crevnej mikroflori fajn. a tiez ako uz bolo povedane mozes skusit nejake caje. ja pijem na zaludok a creva tak sa vola ten caj je v nom harmancek a mata alebo pijem len harmancekovy.

anonymka....

pripojim sa k tebe aj ja mam tento problem a neviem co s nim...
asi 2 roky som sa stravovala zdravo, nic mastne, sladke, slane,...zdravo, striedmo. Posledny pol rok som zmenila trosku stravovanie a teraz ked sa mesiac snazim vratit opat na to zdravsie tak mam problemy nenormalnym nafukovanim :( a nechapem z coho, vsetko to su veci ktore som jedavala a bola som zvyknuta a vtedy ziadny problem, co to moze byt?