v optike mi poškodili okuliare

Príspevok v téme: v optike mi poškodili okuliare
26matulienka

dala som si v optike vymeniť sklá do môjho rámu, pričom som musela podpísať doklad, že keďže to nie je nový rám u nich zakúpený, tak si dávam robiť výmenu na vlastné riziko. Predavačka ma upozornila, že ak by mi vypadávali sklíčka, prípadne mi poškodili rám, tak mi za to neručia. Súhlasila som s výmenou bez záruky, lenže keď som si okuliare vyzdvihla, zistila som, že jedno sklíčko je na kraji odlupnuté. Predavačka mi povedala, že to je v rámci toho môjho rizika a oni s tým nič nemajú. Lenže to sa mi celkom nezdá, veď moje riziko bol môj rám a jeho prípadné poškodenie, ale to že oni mi pri nasádzaní uštipnú zo skla, za ktoré som zaplatila plnú sumu + robota, to je moje riziko? Nemáte s tým niekto skúsenosti?

26matulienka

no asi to tak budem musieť urobiť. Ešte skúsim zavolať na Slovenskú obchodnú inšpekciu, či mi nebudú vedieť poradiť, kto je teda v práve, ale nechcem to nechať len tak

veronicka2

toto sa podobne stalo aj mne. kupila som si znackove okuliare za 30 000 korun ( to bolo este ked sme nemali euro)....maju kosteny ram a tak sa po case musia zatahovat pretoze sa rozsiruju. robi sa to tak ze sa prihreje ten ram. problem nastal v tom ze ako to nahrievali tak sa do tepla dostalo aj to sklo a cele mi dopukalo. vraveli ze s tym nic nemaju no narobila som tam scenu tak uznali chybu a opravili to na vlastne naklady...bohuzail som bola mesiac bez okuliarov a mam dost velke dioptrie takze to bolo strasne bez nic. asi o dva mesiace sa stalo zase to iste.....ZASE!!!! a zase oni s tym nic vraj nemali...tak zase scena ako z filmu tak znova to opravili.
moja rada ked to nejde po dobrom tak to ide po zlom....niektorym nevysvetlis. :-/