čo to môže byť??

Príspevok v téme: čo to môže byť??
Deliah

Ahojte, môj partner má asi problém. Keď to chcem s ním robiť, tak sa mu nachvilu postaví a potom zase klesne :/ A pritom ked sa bozkávame a iné veci tak stvrdne ale ked príde na lámanie chleba, tak o chvilu klesne. No 1x sme to mali robiť a nepodarilo sa a potom nejakým zázrakom sa podarilo a chvilku sme to robili, ale potom zase nič :/ Ja som sa ho pýtala prečo, že či ho nevzrušujem ale povedal že nie ja zato nemôžem, že on sa cíti trápne a že jeho sebavedomie je v "pivnici" :(((
Nakázala som mu že nech zavolá urologovi zajtra nech ho objedná.

Deria

no, dobre, on zrejme vie, ze ho lubis aj tak a o to viac sa trapi, ze ta nemoze uspokojit. teda, snaz sa mu vysvetlit, ze sex mozete vychutnavat aj inym sposobom a ked na to nebude mysliet, pride to samo a TO JE JEDNO, KEDY. musi mat pocit, ze nepocitate dni alebo chvile, kedy to pride, inac bude pod tlakom a to je este horsie. pripadne skus vymysliet nieco ine, milovat sa v prostredi, kde ste to este neskusili.

Deliah

Deria: ja som ho ukludnovala a aj hovorila že to zosynchronizujeme :( a že ho aj tak ľúbim. A on povedal že dokedy :(
budem sa mu snažiť s tým pomocť

Deria

vobec to nemusi byt zdravotny problem. vysetrit sa moze dat ale skus mu pomoct predovsetkym ty, pretoze jeho sebavedomie je urcite v pivnici. pre chlapa je to vzdy trapas. ukludni ho a povedz mu, ze raz to klapne, aby sa netrapil a nemyslel na to, ze milovat sa mozete aj inac.