Je u mňa možné tehotenstvo?

Príspevok v téme: Je u mňa možné tehotenstvo?
Ivettaa

Chcela by som sa opýtať čo si myslíte o tom. či by som mohla otehotnieť ak som s partnerom za celý cyklus mala styk len na začiatku(t.j. 3 dni po menštruácii) a ďalej bolo už len ručné stimulovania a pod. pri styku sme použili kondóm. No pred stykom ejakuloval pretože som ho stimulovala ale treli sme všetko uterákom a po hodine som mu navliekala kondóm.... nemohli sa naň preniesť spermie z mojej ruky?...je možné tehotensto? mešká mi to:-/ no prešla hodina a utierala som si ju... Prosím o rozumné odpovede...Ďakujem ;)

ivettaa

proste bolia ma prsia presne ako pred menstruaciou a aj pobolievanie krizov a podbruska ako pred menstruaciou lenze ta nieje... sex som mala naozaj pred mesiacom aj to bol dost kratky a bol chraneny... ja neviem co si o tom mam mylsiet...

ivettaa

ale ved ak sa kondom spravne pouziva tak je tam percento ucinnosti az 97%... proste neviem ak mam 17 a HAK u mna nie je mozna a sex mam mozno raz za mesiac tak tam nie je nutnost pristupovat ku takym veciam. no neviem....ale menstruacia stale nechodi a od posledneho pohl. styku je to uz mesiac a tehot. test negativny tak kde je problem?:( normalne sa zacinam bat.

jankaaaaaaaa

kondomy vobec niesu spolahlive. napriklad pharmatex je 9x spolahlivejsi ako kondom, jeho spolahlivost sa blizi ku hak.

Inner

hm..

tak pokial sa tomu kondomu nic nestane, tak urcite staci :-). No bezpecnejsie je ho kombinovat s Pharmatexom - je to bud krem alebo globule, ktore zabranuju spermiam v pohyblivosti. Je to poistka, ked kondom praskne.

ivettaa

Okej pokusim sa nerobi5 to tak ale poslem ho nech sa umyje :P,,, a ja si umyjem ruky a nielen utierat...a tak preventivne otazka na teba :)... myslis ze staci kondom pri pohl. styku?

Inner

ale mas teraz aspon istotu a pokoj v dusi ;-). Za malicko. A nabuduce si radsej davajte pozor, aby neboli zbytocne stresy.

ivettaa

a tebe Inner Ďakujem mala si pravdu že z toho nič nemohlo byť pretože som si nakoniec ten test spravila a ako je nižšie napísané bolo to cca 30 dní po styku a to už by mal byť dosť ppravdivý výsledok.a aako si písala boli to vyhodené peniaze;)

Inner

janek, sorry, ale ak nevies, ako sa plodia deti, radsej tu nepisem, ze sa da takto otehotniet. NIe, neda. Ak spermie nesli dnu, tak ako? ;-)

ivettaa

ak sa kondom nepoškodil tak neverím že takto niekto otehotnel.... a ak by praskol tak to sa zistí asi dosť skoro a určite by som len tak nečakala že šak možno nebudem... proste nepraskol ani nič.... aj som si test robila a to možno cc po mesiaci... takže určite mi vyšiel správne.