Potrebujem schudnúť ?

Príspevok v téme: Potrebujem schudnúť ?
Niks123

Ahojte.Potrebujem radu.Či mám začať chudnúť alebo nie.Lebo ja mám pocit že áno ale iný mi hovoria že nemusím...Moja výška je 172 cm,váha 64kg, miery 94-74-92.A snažím sa pravidelne cvičiť a obmedzujem sladké a jem veľa ovocia.Ale mne hlavne vadia moje stehná ... majú 54 cm ... :/a mne sa to zdá veľa.Čo vy na to ?

cinni

neda sa chudnut z jednej partie..telo tak nenaprogramujes:)) ak nemas fitko, zainvestuj a kup si nejaky ecliptical,alebo orbitrek alebo nieco take..tuky sa zacinaju spalovat az po nejakych 20 min aerobneho cvicenia, ked mas tepovu frekvenciu aspon tych 140-150 uderov za minutu, a po tych 15-20 minutach das nejake posilovacie cviky (na nete aj na brusko najdes vela roznych cvikov,alebo na youtube)a na konci das zase 15-20 minut aero (ked bude teplo,mozes si aj zabehat miesto toho..)a po cviceni ziadne sacharidy ,inak mozes naberat:)

Niks123

Práveže mne sa zdá že stehná mám až moc :) a bruško no v páse 72 ... viem je to dosť .. ale snažím sa koľko sa dá a vždy je to 72.Ja už neviem aké iné cviky by som mala na bruško cvičiť.Aké cvičíte vy ? A som troška z toho zúfalá.Hoci mi hovoria že mám bruško fájn.Ale fakt tých 72 cm je dosť.No ja by som aj chodila do fitka lenže tu u nás fitko zatvorili a za dalším fitkom by som dochádzala 25 km.Takže radšej doma cvičím.A dakujem za rady :) potom ked dám bruško menej, dám Vám vedieť :)

cinni

no mas pravdu..pozerala som, ze tam cvikov bez zataze vela nieje..ale ked hodis do googlu, vela ti toho vyhodi:)alebo mozes chodit do fitka, ked pokombinujes aerobne cvicenie a male zataze s vela opakovaniami, mozes pekne vyrysovat svaly..ja som doma cvicila par rokov,ale mi to uz nestacilo, tak sa chodim rozbijat do fitka

smajliQa

stehna mas ok, ale brusko je podl amna dost... 72.. hmmm ako povedala cinni... tak .. 65 by nebolo zel.. bolo by to priam super.. takze ak sa dostanes na 68 bude ti supiss :)

Niks123

A prosím ta nemohla by si mi napíasť nejakú stránku kde sú také cviky ? zišlo by sa mi to ale neviem nič dokopy nájsť normálne.Dakujem :)

cinni

to su take cviky, kde si nenakladas zataz..cize brusaky, kliky, prednozovanie,zanozovanie..drepy...je ich strasne vela a da sa nimi spevnit cele telo fantasticky

cinni

kalanetika je velmi fajn:) mohla by si to pokombinovat doma aj s posilovanim bez zataze, tak pekne spevnis.. po cviceni ale pozor na sacharidy, po nich svaly naberaju objem