Ovsené vločky -koľko?

smajliQa

take styri lyzice velke sa zdaju byt ok, ked k tomu pridas hrozienka a banan,,,,, bud s medom alebo s jogurtom.... to su take vydatne ranajocky :)

Sisi135

oui: Tých cca 80 g je fajn porcia aj podľa mňa. Mlieka tak 2 - 2,5 deci. A k tomu jogurtu žiadne nízkotučné šak to ani neni jogurt. Najlepšie sú tie z rôznymi živými kultúrami.
Mate: Ja som aj pri chudnutí jedla skoro dvojnásobné množstvo ako píšeš takže to čo píšeš sa mi zdá ako somarina najmä k oui píše že chudnúť nechce

oui.

mate, tak to sa mi zda byt velmi malo.

berme to tak, ze jem 6 jedal denne, 3 mensie, obed o 2 chodoch, veceru uz len lahku. a ranajky maju byt kaloricky vydatnejsim jedlom dna.

kolko teda cca?
cinni, dakujem za tvoj nazor, ten sa mi zda realistickejsi. :)

cinni

jogurt nemusi byt nizkotucny,rano treba vela energie:)

ja si davam cca 80 gramov a zalejem 1,5-2 dc horuceho mlieka..hned su zmaknute a zasytia na cele dopoludnie..mozes si tam dat aj susene hrozienka,banany, ci slivky..a kludne aj trocha medu a skorice..mnamka a zdrave!

mate59

2 pol. lyžice si daj do 1 bieleho NT jogurtu, môžeš pridať lyžicu vlašských orechov,hrozienok,škoricu, lyžičku medu.Rozmiešaj,dobrú chuť.Ja si to nachystám už večer,vločky viac zmakknú.
Dávka: 2 plné pol. lyžice.