injekcie - vitamín B12

Príspevok v téme: injekcie - vitamín B12
Sadra

Mám "menší" problém. Nejako mi nechutí v poslednej dobe jesť poobede.. Ako doobedu a na obed jem dosť, no po tej 16.00 absolútne nič... Niesom hladná, pcham to doseba nasilu. Myslite ze moze vznikut nejaky vacsi problem?
Rozmyslam aj nad tym, ze by som chodila na tie injekcie - vitamín B12.. Vraj by mi to pomohlo a hádam by som aj niečo pribrala, kedže sa cítim dosť chudá..
Máte s nimi niekto nejaké skúsenosti? Berú sa každý deň? Pomohli vám?
vdaka.

Inner

to, ze je nezdrave jest po 18, je prekonany mytus. Kazdy ma vlastny rytmus a kazdeho telo si v inych intervaloch pyta nieco na doplnenie energie. Ked niekto ide spat o polnoci a vstava o 7 hod, tak by bol 13 hodin bez jedla, ved to je tyrania :-). Nechutenstvo moze byt aj prechodne - skus patrat, kedy a preco ti prestalo chutit jest.

StanleyH

Ahoj Sandra, skusim ti to nejako rozmenit tie tvoje vety. Zdrave je nejest uz po 18 hodine, tz. navecerat sa predtym. najdolezitejsie jedlo dna su ranajky, to hlavne dodrzuj. Zamyslel by som sa na tvojom mieste nad B komplexom, ktory ma fantasticku vlastnost zvysenej vytazenosti zivin z jedla, co je velmi dobre. skus radsej nejaky proteinovy koktejl na rastlinnej baze. napr. sojovu srvatku