ako často farbíte?

Príspevok v téme: ako často farbíte?
jasnáblond

chcem sa opýtať, ako často si farbíte vlasy? ja mám blond, a farbím tak raz za dva mesiace, lebo odrasty aj tak skoro nevidieť, ale na oživenie farby. ale teraz by som chcela vyskúšať svetlejšiu farbu a to by som musela aj častejšie farbiť, lebo sa mi nepáči keď vidieť odrasty.. počula som, že niektoré si dofarbujú aj čisto len pri korienkoch cca. každé 2 týždne... ale to som nikdy neskúšala, že farbiť len odrasty a vlastne tak často.
ako to robíte vy?

jasnáblond

no mne rastú vlasy podľa odrastov dosť rýchlo a niečo vyše centimetra za mesiac... aj keď v dĺžkach to moc nevidím, ale tak na odrastoch som si to merala :)

casanta

Podla mna staci odrasty farbit len raz za mesiac. Mozno castejsie farbia ti, ktorym rychlejsie rastu vlasy a odrasty vidno.

jasnáblond

casanta: no vlastne ja som to zle napísala. ja to robím podobne... ja si farbu nanesiem na odrasty, a nechám pôsobiť, a potom len nakoniec dám na celé vlasy na nejakých 10-15 minút (cca. podľa toho koľko je na farbe písaný plný čas)
no ale už som sa stretla aj s tým, že ja neviem aj každý týždeň a pol a len čisto odrasty.. ako ja som to nikdy neskúšala.. ale tvrdili mi to také, čo mali fakt, že svetlú blond a nechceli aby im bolo vidieť odrasty..
no ja som taký svetlejší špinavý blond, ale ak si budem farbiť na viac svetlejšie, tak aj tak to bude vyzerať, že mám tmavé vlasy oproti tým farbeným a bude to vidieť...

casanta

No k tomu farbeniu> ako vsade citam tak maximalne raz za mesiac by sa mali vlasy farbit, a k tym odrastom..no len odrasty by sa mali farbit, lebo iba to nie je zafarbene farbou, Ak farbis cele vlasy, poskodi ich to viac, tak mi to aspon kadernicka vysvetlovala. Tiez som si farbila celu hlavu. Hlavne pri blond farbe su vlasy najviac poskodene a tym ze nefarbis iba odrasty ich este viac nicis, lebo stale nanasas peroxid pritomny vo farbe na uz zosvetlene vlasy.Ja viem ze farba sa vyzmyva a nie je taka ziva, ked len farbis odrasty, ale ak ich nechces poskodit velmi poradila mi kadernicka trik> farbu si nanesies iba na odrasty a ku koncu posobenia farby nanesies este farbu na celu dlzku vlasov. Nechas posobit 5 min a normalne zmyjes.