Ako sa spytať mami aby..

Príspevok v téme: Ako sa spytať mami aby..
vikuška890

Som s priatelom 4 mesiace zhruba.Ako sa spytať mami aby u nas prespal. Totiž vidime sa 3 krat do mesiaca .Je to indivudalne..Mamina bola stale proti tomu aby priatel prespaval u priatelky.Ved sa ešte nejdem vydvať..Ale zase pochopte , že priatel nebude cestovat jeden deň niekolko km. tu a naspať a na ďalši deň to iste.. Tak ako ju v tom obmäkčiť ??

Simonella

normalne s ajej spytaj a jej vysvetli ako sa situacia ma, ze sa mu neoplati cestovat tolko km.. ved mas uz 19 preboha, vlastny rozum tak neviem kde by bol problem.. a hlavne jej povedz ze budete spat v inych izbach :) hoc je to trochu cudne ale nech bude pokojna :)

cajik

chodite spolu 4 mesiace a ste spolu 3 krat za mesiac. Cize kolkokrat ste sa dokopy videli ? ..

Ale ma to svoju logiku, aby u vas ostal aby nemusel tolko cestovat. no zbytocne to tu riesis s nami, to si vyriesis jedine s mamou.

bea109

ahoj ak tvoja mama pozna tvojho priatela tak nevidim dvovod preco by u vas nemohol prespat ste dospeli ale ak by mal u vas spat niekto cudzi koho mama nepozna je to blbe. no ale spytat sa mozes. povedz mami nenahnevaj sa chcem sa ta neco opytat .... povedz argumenty ale hovorim ak je to cudzi clovek necakaj ze ti to dovoli :)

JBS

vysvetli to mame tak, ako teraz nam, ze je to praktickejsie, ked u vas prespi. samozrejme s tym, ze nebudete spat spolu. mozno to pochopi, je to lepsie, ako keby ste sa niekde tulali neskoro vecer. takto ta ma pod dohladom a v tom zmysle jej to mozes naservirovat, mozno to pomoze. ak nie, nemala by si jej to ale zazlievat.

angela85

pozri sa ked sa nespytas, nebudes vediet odpoved, ale urcite by bolo dobre sa s nou hned na zaciatku dohodnut na pravidlach.

vikuška890

a priatel už u nas bol.. ako aj celkovo s maminou ked sa rozpravam tak jej vravim skoro všetko.. len tuto temu aby mohol prespať u nas.. sa nejako bojim spytat , že odpovie nie.. totiž určite by som nespala s nim v jednej izbe..

Tamaq

Tipujem, ze sa vekovo pohybujes v rozmedzi 14-18... Podla mna je uplne normalne a najma spravne, ze mamina nedovoli, aby u vas priatel prespal. Pozri sa na to z jej pohladu - v jej byte (dome) ma byt cez noc pre nu cudzi clovek. To, ze ty sa s nim vidas 4 mesiace, je nepodstatne z dvoch dovodov. Vidas sa s nim TY a nie mamina, takze ona ho nepozna. A druha vec, 4 mesiace su prilis kratka doba na to, aby tebe a jemu doverovala aj ked ho blizsie nepozna. Podla mna je zbytocne co i len skusat ju obmakcovat. Nie preto, ze by si nedosiahla svoje, ale skor preto, lebo je v tvojej situacii nevhodne o nieco take ziadat. Ale v tvojom veku to cele vidis asi trosku inak :).