Ako je to na maturite?

Príspevok v téme: Ako je to na maturite?
anitaaa110

Ahojte, onedlho su tu písomné maturi a chcem sa niečo spýtať - ako to tam funguje. Chcem vedieť, že ked tam prídem, či sa podpisuje nejaký papier na písomných maturach, že som tam, že som prítomný atd. (lebo mám problém - že vždy ked sa mam podpísať, tak sa mi rozstrasie ruka, začnem sa potiť) - možno je to pre niekoho smiešné :) ale pre mna nie. Tak ako je to tam??? dakujem za odpovede. Mohli by ste mi opísať priebeh

nyky20

Myslím že na tu prípravu nemáš stále 20 min. Aspon my sme mali 20 na AJ a na SJ a odbornej tuším pol hodinu.

A neboj nič nepodpisuješ priamo že by si stála pred profesorom. Všetko vypisuješ v lavici a može ti byt jedno že oni stoja pre tabulou.: )

Ale tak u nás v triede každý stresoval predtým. Je to trošku čudné ale v den maturity sme nejako nervozdny už neboli. Tak na to sme nemali ani čas.

A neboj to dáš : o)

gogo_inka

vytiahnes otazku, sadnes si, mas tusim 20 minut na pripravu, potom si sadnes ku komisii, zacnes kecat, oni sa zacnu vypytovat a mas to. a ucitelia na vacsine skol velmi pomahaju pretoze neuspech ziakov na mature je vlastne aj ich neuspech:)

sweater

tam im das tiez len obcianku tusim, prehodite zopar slov a mas to uuspesne za sebou, je to vazne prenarocna skuska dospelosti .-)

anittta110

tak to som rada, dik.

Mimochodom, spýtam sa ešte ako to prebieha na ústných maturitách. Lebo moc o tom neviem, a ešte nám o tom ani nevraveli. Tak ako to tam celé prebieha?

anitta110

trošku to objasnim - mne sa vôbec ruka netrasie, ked píšem nejakú písomku, test. Len som chcela vedieť, či sa tam niekde pred učitelom budem podpísovať že som prítomná, alebo niečo také? - lebo vtedy nejako znervozniem a ..., to je všetko

Sasanka_

Akoze tebe tak zalezi na jednom podpise? ved pisat tam mudes cely cas, tak co? ked sa budete podpisovat, jasne, ze to nebude formou, ze sa postavis ped celu komisiu a v neskutocnych stresoch a mukach sa budes podpisovat, ale v klude v lavici na svoj maturitny test...takze neviem co je na tom hrozne...aj tak musis pisat potom maturitne testy a esej/sloh

pj

Ja som ti napisal. Ako je to teraz neviem. Myslim ze momentalne sa zatazujes nepodstatnou vecou, urcite to prezijes... Ale neskor by si s tym rozhodne mala nieco robit, podpisujes sa vselikde..
Pozri...mne sa pri citani referatu tak triasli ruky, ze som si to musel polozit, ale to vec nezlepsilo..v akomsi precitnutom stave som to vtedy docital a hadaj co? Skolu som dokoncil a stale zijem...