Je to normalne a mám mu odpustit?

Príspevok v téme: Je to normalne a mám mu odpustit?
prekvapena22

Je normalne keď moj priatel ktoreho mam 1,9 roka ma v notebooku fotky nahych svojich kamaratiek? su tam asi 4take fotky a ostatne stiahnute z internetu. tie z netu by mi nevadili ale čo tie kamaratky?. notebook si kupoval ked sme boli spolu asi rok a povedal mi že ako si kopiroval veci z PC tak sa mu skopirovalo aj toto len preco si to nevyazal?. on mi povedal že si ani neuvedomuje že to tam ma a mna to hrozne trapi. tie fotky mu vraj už skor ako sme boli spolu len ma trapi to že naco ich ma? to mu neičo na mne chyba?

jajka001_

ale neviem si predstavit rozumny dovod preco plakat kvoli fotkam v mobile. moze ma to sklamat, moze ma to nahnevat, ale plakat by som kvoli nemohla. uz vobec ne ze vymaz si to lebo budem plakat. take trucovite. lebo ma nelubis ak to tam mas. neviem mne to pripada cudne.
viem plakat kvoli mnohym inym veciam ale kvoli tomuto nie...nevera je ina vec, zabranit mu v kontakte s ...ako ich slusne nazvat...ale toto je ine
to nie je nevera, to je proste totalna ...neokrochanost...neviem ako to nazvat.

bibi123

baby, mozno sa Vam to zda teatralne, ale ten moj nechodi na pokec, ani na diskoteky, ani na chaty, necumi na ulici na zeny v minisuknach(to uz mi ho vycvicila jeho EX), este aj cislo na mobil si na moj podnet vymenil, lebo mu chodili smsky od roznych trapiek(je velmi atraktivny, ma BMW, takze po nom miestne radodajky isli ako sialene, pozistovali si cislo a vypisovali mu smsky nehanebne rovno s ponukami na sex)... A ako jeho partnerke mi to samozrejme vadilo, keby som to neuhrala na slzy, tak uz nie sme necelych 9 rokov spolu... dokonca ani porno nepozera:O))) a viem to 100%, lebo byvame spolu, spolu doma pracujeme, takze ho mam pod drobnohladom...
radena-Chlapovi sa musia dat hranice a ovela viac to prijme formou, ze sklamal si ma a do toho slzy, ako prikazy a zakazy... Moj priatel neznasa autority a robil by mi vzdy na just, ak by som mu nieco prikazala, preto som sa rokmi naucila ako na neho.. A tuto metodu uz mam overenu na viacerych vzorkach:O))) nehovorim, ze treba revat kazdy den, lebo sa to potom minie ucinku... a ze by nechcel zit s hysterkou? Pred par rokmi ma k sebe nastahoval:O)))
uhlie-no Ty mas co hovorit:O) a preco Ta vlastne manzelka opustila?

elsa5.5

plač určite nepomôže,mala by počítať s tým že už si to skopíroval,zamyslieť sa čo je to vlastne za chalana lebo je to dosť úchylné,na rovinu sa ho opýtať aj ked pochybujem že jej pravdu povie,ale je jasné že s dotyčnými niečo mal.....,alebo fotky vznikli na nejakej party....

nathália08

no,mal by vymazat fotky nahých žien,to je normálne-ved má teba.
A ak to neurobí,píš si s nejakym kamošom,a nech ti aj pošle fotku,skús ho napáliť,nech pozná čo to je.

jajka001_

kazdy normalny chlap by si nedaval hole kamosky do mobilu ked ma frajerku :)
lebo kazdemu normalnemu by zaplo ze jej to bude vadit
pochybujem ze plac zaberie, skor by to vyzeralo trapne a teartalne

radena

bibi123 rozplakat sa a hovorit, ze nejem, nespim... To by clovek musel byt blazon, aby sa takto ponizoval. Jednat treba cielavedome a chladnokrvne. Chlap nerozumie zneskym slzam a dvakrat si rozmysli, ci chce zit s takou hysterkou... Na chlapa najlepsie zabera povedat presne a priamo co urobil zle a co ma urobit.

bibi123

prekvapena22=prva chyba bola, ze si mu to povedala az cez telefon, ak bude chciet, tak si ich napali na cdcko, alebo preposle na mail a pred Tebou to moze teatralne vymazavat... Podla mna Ta velmi ponizil a to si nezasluzi ziadna zena, ktora uprimne lubi, tak ako Ty.. Vies, ked nebudes trochu stihacka, tak si chlapa neudrzis a nejaka Ti po nom skoci.. Ak nespravis nieco teraz, tak nabuduce mu mozno najdes nahu kamaratku doma, nie len v PC. Isla by som na neho citovo. Rozplakala by som sa a povedala mu, ze Ta to strasne ponizilo a sklamalo, ze si nevies predstavit, ze by si mala byt vo vztahu s niekym, kto si Ta nevazi, ze takuto ranu si necakala, ze Ta to trapi, stale nad tym rozmyslas, nejes, nespis a zobrala by som sa a odisla. A uvidis na jeho reakcii, ci Ta miluje a ci mu na Tebe zalezi... Mozno sa Ti to zda prehnane, ale kazdemu normalnemu chlapovi zapne kontrolka, ze ona je strasne citliva a do buducnosti si bude davat pozor, aby nic horsie nespravil... alebo to aspon lepsie utajil:O)))