Holenie pazúch.. bolí to!

Príspevok v téme: Holenie pazúch.. bolí to!
merka19

ahojte baby, aj vas boli ked si holite pod pazuchami?
ja si oholim pazuchy a aj tak mi ostavaju cierne bodky (chlpky) pod pazuchami.. a na druhy den su viditelnejsie a uz by som si nemohla dat tricko na ramienka, pretoze vyzeram ako keby som sa holila pred niekolkymi dnami co je hlupost.
no a holim sa normalne ziletkovym strojcekom. ked som bola u kozmeticky, povedala ze chlpky su hrubsie a tak to voskom pojde veeelmi tazko ...
asi pojdem na laser..

silta

Ahoj. A čo depilačné krémy. Mne to často vydrží dlhšie, než holenie. Inak mám strnisko tiež ani neviem ako :( A koža je podráždená. Z tých depilačných krémov nie je. Je to viac v pohode aj s deodorantmi potom, neštípu na holenej koži. Najjemnejší mi je po holení Dove originál sprej. Alebo potom ten laser, tiež dobrá vec, ale finančne náročnejšia.

silvus28

mám doma epilátor, ale nástavec je len na nohy, neviete či sa predávajú aj epilátory s nástavcom na podpazušie?
Lebo tiež mi to nejde celkom dobre oholiť a bolí ma to...Alebo neviete koľko by stála tá laserová epilácia oboch podpazuí? Ďakujem za odpovede:-)

merka19

dakujem za odpovede:)
mam 19, ziletka neni tupa a penu si tiez davam. len podla mna je to tym, ze si casto holim po pazuchami.. ale tak ked nosim veci na ramienka, musim..
a pouzivam taky upokojujuci krem po holeni od balea, je fajn-hlavne na nohy, no pod pazuchami neviem..mam obcas pocit, ze ma to stipe..
ale ked si holim nohy, tak je to v pohode, nic ma neboli, oholi sa to pekne, i ked sem tam ostavaju tie take bodky, poznate:)

anjelik9

nova žiletka, gel na holenie, pekne to pomaly prejdeš z hora dole potom ešte tak zošikma a ked oholíš raz za dva dni ked su už chlpky troška podrastene tak by to boliet nemalo mna to boli len keby sa chcem hned na druhy den holit to by som mala riadne podraždene ale ked sa oholim každy druhy den tak je to v pohode a nič neboli :)

milli11

Mozno si mlada a holis sa kratko, este nemas spravny tlak v ruke. Alebo mas mozno zlu ziletku, strojcek. Alebo mas citlivu pokozku. Ked si holis nohy, neboli to? Pouzivas nejaky upokojujuci krem po holeni?

Inner

no mna to neboli...
iba ked ich epilujem, tak je koza prvy den podrazdena, inak pohoda. Skus zmenit typ ziletky. Pri holeni pokozku napni, po holeni osetri. Ak vsak zvazujes laser, tak chod. Bude to pre teba asi lepsie riesenie :)