znamenia zverokruhu- partnerstvo

Príspevok v téme: znamenia zverokruhu- partnerstvo
cuuki

som mlada zena ktorej akurat nevysiel 3 rocny vztah, neviem ci davate na znamenia no ja som si zo zvedavosti precitala partnersku zhodu znameni a vobec sme sa k sebe nehodili,dokonca som nas oboch v tom aj nasla...myslim si ze aj preto skrachoval nas vztah lebo sme boli rozdielne povahy aj ked ta laska mala strasne silnu intenzitu...Teraz ked ma nejaky muz zaujem tak si uz automaticky zistim ake je znamenie a ked sa k sebe nase znamenia nehodia , jednoducho sa bojima som nervozna,nesvoja a pripadne ked sa dohodneme na stretnuti neviem ako sa mam spravat.. som z toho chora na nervy a chcela by som vediet ci existuje na svete harmonikcy vztah aj ked sa k sebe partneri nehodia po tejto stranke- rozlisne znamenia, musi taky existovat..nehladam si nikoho nasilu, len niesom pubertiacka ktora si mysli ze je zalubena na 2 mesiace,ja sa divam uz aj do buducnosti a nechcela by som sa zalubit opät do nespravneho

doubledog

pche
tvoja ziadost je naozaj komicka :)

ja som tu spomenul jeden vyzkum, ktory aspon do istej miery podporuje horoskopy a na nich zalozene tvrdenia.
tvoja odpoved na to bola, ze by si takych ludi nakopal do zadku a podobne detinske kecy.
plus si pridal svoj "znalecky" odhad toho, ako bol dany vyzkum realizovany.
pricom tento odhad si si vycucal z prsta, kedze o tom nic nevies.

na zaklade coho cakas, ze s tebou budem rozumne diskutovat?

pche

doubledog- Ak mi chceš protirečiť, tak láskavo si vymysli nejaký rozumný argument s odôvodnením, pretože "spamätaj sa ty" je tak na úrovni päťročného decka. A vy ostatní- ste na tej úrovni takisto, pretože také sprostosti som prestal rozoberať ešte v škôlke. Ako preboha môžte veriť takým ABSOLÚTNE NEZMYSELNÝM A NELOGICKÝM SPÔSOBOM určovania osudu? Ja som si tie sprostosti radšej ani nečítal a mám pokoj, žijem tak, ako chcem ja a v živote by ma nenapadlo riadiť sa zverokruhom. Vzťah vyjde tak, ako si ho zariadite a vy viete s kým si rozumiete. A ako som už dole spomenul, ODÔVODNITE LÁSKAVO FAKT, ŽE PARTNERI, KTORÍ PODĽA ZVEROKRUHU TVORIA NEZHODNÚ KOMBINÁCIU, VYDRŽIA MESIAC A INÍ AJ CELÝ ŽIVOT! No tak láskavo odpovedzte na túto otázku, pretože zatiaľ som sa rozumnej odpovede nedočkal...

sio

Nuz weva osobne si myslim ze aj ked sa hviezdy posunuli je to urcene s dat.narodenia a dalsich aspektou.V konecnom dosledku mame stale 365 dni v roku a svieti na nas slnko ktore sa tiez posuva ale nikto si to nevsima lebo svieti stale rovnako .Rozdiel je len v tom ze musime vsetko spochybnit!!! Nasledne si predstav ako budu nase zmyslanie a zivot posudzovat ty ktory budu zit daleko po nas teda dajme rok 5500.Nebudeme len primitivne mozgy ktore zili a vytvorili nieco co pokladali za rozumne a pritom to logiku nemalo lebo lebo ....????

milli11

Pomaly uz pojdem. Mimochodom, ja som Byk/Byvol, v intimnostiach je vraj Byk vsnivy a Byvol zdrzanlivy, tak ako si vybrat?

milli11

Aj moja mama je Koza (samozrejme, znamenie ;) ). Cinske znamenia menej sledujem, jedine, co viem o Koze, je, ze si vazi rodinu a potomstvo.