ovládajú môj PC duchovia?

Príspevok v téme: ovládajú môj PC duchovia?
biela mačka

Tak toto je vážne psycho. :o))) Občas sa mi samé od seba spúšťajú videá v PC. Príklad: Nastavím si JOJ Súdnu sieň, chvíľu pozerám a dám pause a odídem z izby. Zrazu počujem, že relácia beží ďalej a keď sa vrátim, vidím, že video sa posunulo o niekoľko minút. Ako je to možné, keď medzitým na myš nikto neklikal, ani nikto nedrgol do počítača? To je pravda, nevymýšľam si.

bibi123

aj mne sa to stava na huste.tv... dokonca sa mi stalo, ze som si zabudla telefon doma a kolegyna v praci sa ma pyta, ze preco jej volam, ked sedim vedla nej... a ja, ze to musi byt omyl, ze som si ho zabudla na posteli a pravdepodobne to nebol duch, len si moj pes sadol na dotykovy dispay a vyvolaval si:O)))

jahodka123

No tak toto bude duch asi ťažko :DD Mne sa PC vypína zapína, rádio sa mi pridáva, telka sa mi zapína. Myslím, že toto už stojí za zamyslenie :DD Ale kašlem na to, zvykla som si. Aj tie "kroky" ma už nijako nevzrušujú. Keď mi nič neublíži, nech sa prechádzajú :D

lost

haha, mne sa stavaju ine haluze ;)

napr pisem brutalne dlhy prispevok a zrazu z nicoho nic sa mi kurzor posunie o 10-50 miest doazdu, teda vznikne z toho mizmaz..

ale tak moze to byt mozno tym, ze ta aplikacia je drza a spusti dalej hranie filmu :)

robi to stale? skusil by som nechat film spusteny na taku dobu ako bol vtedy, odpauznut ho a zapnut stopky, kedy sa ten film znova pusti.. ak to bude podozrivo zaokruhleny cas a opakovane sa to bude opakovat, mozno je to nejaka aplikacia co klika napr medzernik (obcas on je ako pauza, odpazuovanie)

popripade mas na x minut nastaveny setric obrazovky (zvacsa je prednastavene 10) a on nieco porobi s videom a spusti si ho...