Vyrazka v nose

Príspevok v téme: Vyrazka v nose
trebostovo

nazdar
mam problem uz asi ...rok s "prestavkami" mam vyrazku v nose dnu..

dost ma to boli tak ze napr si nemozem poriadne vysmrkat nos pretoze ked si to stlacim tak je to velmi neprijmene.
je to mozno tak polcentimetra od "vchodu" do nosa, a na nepristupnom mieste takze si to nemozem ani vytlacit ako to robim na inych miestach.
potom cojaviem po tyzdni to prejde..a o mesiac je to tu znova...

pisem az teraz lebo teraz to tam mam uz dlhsie ako tyzden a celkom mi to lezie na nervy
...
what to do?

Vlado91

Čau, aj ja mávam často vyražku v nose, ale zatiaľ som s tym nebol u lekára. Hľadal som len na internete. A hej dočítal som sa aj o tom, že by bolo ísť o herpes vírus, ale aj o zápal lôžka chlpu, či dokonca mazovej žľazy. Ešte som sa nezamyšlal ci to má súvis s alkoholom, ale budem musieť odsledovať, aj keď to má logiku..., po takom dobrom záťahu, keď je telo oslabvené sa môže práve herpes vírus prejaviť. Ale aj iné vírusy a baktérie by to mohli byť. Niečo som čítal na tejto stránke, zdravoteka.webnoviny.sk. Akné som nemaval, uvidim. Som zvedavý na ten alkohol, dlhsie som nepil. Ale aj teraz som bol chorý a herpes som nemal. Asi by bolo dobé aj niečo na imunitu...

dzonsi

mne sa to tiež robí v nose niekoľkokrát do roka, v podstate vždy po nejakej ,,víkendovej,, akcii spojenej s alkoholom...

bozi

Ten isty problem mam aj ja a neviem co s tym strasne to boli mam to 2-3 krat za stvrt roka teraz som si to natierala 7-bilinnym olejom a ovela skor mi to preslo uvidim ci sa mi to este objavy , inak som zufala aj ja:-)

Dr.Farkaš

Hnisavé bolestivé vyrážky v nose môžu byť prejavom bakteriálnej infekcie vlasových vačkov drobných vláskov v nose alebo aj opakujúceho sa herpes simplex. Lekár, ktorý manažuje Vašu alergickú nádchu by mal byť informovaný o tomto probléme a iste navrhne vhodnú liečbu.

zzz123zzz

bolavy nos - mne sa to stalo zaposlednee 4 mesiace niekolko krat - hladala sm pomoc - prestudovala vsetko, co sa dalo, k nicomu sm sa nedopatrala... ja ani neviem, ci to je vyraazka - ale boli to podobne, je to vnutri a nezda sa mi, ze sa to da vytlacit - nos je cerveny a citit opuchnutie - je to hrozne - mna napadlo, ci by to nemohlo byt zapricinene zivotospravou - my casto chodime nadrink - kadzy vecer s partnerom otvorime flasu vina - tak ma napadlo, ci by to nemohlo byt zapricinene alkoholom???

Aleks

skuste a z vlastnej skusenosti doporucujem kalciovu mast, ta pomaha... natriem vecer pred spankom, rano, ked idem do prace... nanasam to jemne vatovou tycinkou a tak, aby biela mast nebola viditelna, aby to nevyzeralo "blbo", biele v nose :-)

kudrlinka

ja som mala v uchu dnu, a nehorazne to bolelo :( ale uz to bolo tak hnisave, ze jednym palcom ked som to stisla, tak hnis vysiel. A pokial ide o nos, mozno to nieje vyrazka, ak sa to sustavne vracia, lebo ta ak zmizne, tak sa nerobi znova znova, skus kozneho, ak ti to tak velmi vadi