Psychologicka poradna v Trnave

Príspevok v téme: Psychologicka poradna v Trnave
Peter321

Viete mi prosím niekto poradiť dobrú poradňu v Trnave, už dlhšie mám problém a nejako sa neviem s neho vyhrabať.
Nič ma nebaví, a všetko mi je jedno. Mam dojem ze sa to všetko vo mne hromadí a neviem kedy to praskne. Pravdepodobne mam s toho aj bolesti brucha asi nervozita aj keď robotu mam kľudnú a bez problémov (takže stres to nieje). Mam dojem ako keby sa všetko okolo mňa dialo a ja sa len pozerám cez okno. Absolútne nepociťujem pocity šťastia ako tomu bývalo predtým. Smútok tiež prežívam len vo vnútri ale ani naznak na povrchu veľmi ojedinele. moc si stým už neviem rady chcel by som sa zasa cítiť šťastne a v pohode ako pred rokmi a nie taky uzatvorený a permanentne nešťastný! V hlave sa mi myšlienky neustále hemžia ale ani neviem o čom. len cítim že sú tam taky smiešny pocit ako keby ste si cítili mozog a neustále sucho v ústach neviem či je to spôsobené tiež týmto.
Za každú radu vám budem nesmierne vďačný.
ďakujem

PPP

Peter321 - skúšal si PEDAGOGICKO-PSYCHOLOGICKÁ PORADŇA TRNAVA?
Ja som tam chodil psychologičke asi rok a v určitej časti mi to pomohlo. Je to pri hrubom kostole keď ideš z posta smerom do centra k mestskej veže napr.

ATIDE/ESMERA

Presne tak, moje pocity, nič ma nebaví a všetko mi je jedno. A všetkého mám plné zuby už. Tiež neviem, ako to riešiť, či poradňou alebo to prejde samo.

alicka333

Ahoj Peter321,

teraz je naozaj aj také zvláštne obdobie, nie si prvý, s ktorým som sa za posledné obdobie stretla, ktorý pociťuje a všíma si práve tieto javy, ktoré sa mu dejú.. Možno to bude znieť ako klišé, no práve preto som sa na tomto fore ocitla, lebo sa snažím pomôcť mojej kamarátke, beriem ju ako sestru a veľmi ma trápi, že sa nevie usmievať, jesť a vyspať sa či oddýchnuť. Dcérke sa taktiež nevie plnohodnotne venovať a ja sama jej pomôcť asi nedokážem, tým, že sa mi vyrozpráva. Obe sme sa zhodli, že bude najlepšie keď sa pokúsi nájsť si psychológa, ktorý by jej len trošku pomohol. Je mi ľúto a úprimne ma mrzí, že siahla už na ukludnujúce tablety, a to je dôvod, prečo som sa rozhodla pomôcť jej, aspoň tak, že sa pokúsim poobzerať sa, popýtať sa po psychológovi. Bola by som Vám veľmi povďačná, ak by ste o niekom vedeli a dali mi vedieť.. Veľmi mi na nej záleží, a bojím sa o ňu.
Doba je však taká, že asi ťažko sa podarí okamžite v prvej ambulancií dôjsť k spokojnosti, a ja chcem pre ňu len to najlepšie.
Možno sú to len tzv. "jarné depresie" ja neviem, ale nevyzerá to už vôbec dobre, prosím, ak viete, pomôžte mi.. Moc vám Ďakujem

Inner

dala som si tu namahu a pozrela v starsich temach, ci niekto nema nejake odporucania, no nenasla som nic. Ani na internete - jedine to, ze na poliklinike Druzba su asi traja psychologovia, z ktorych jeden je muz a vraj dobry. Zial, viac neporadim, lebo skutocne som tu nic nenasla :-(