docasne byvanie pre rodicov

Príspevok v téme: docasne byvanie pre rodicov
dcera40

Ahojte,
poprosim Vas o rady,alebo pomoc...
Mam tazko chorych rodicov,ktori byvaju s mojou mladsou sestrou v prenajme,lenze sa zistilo a teda aj ona sa priznala,ze nezaplatili uz par mesiacov prenajom a majitel toho bytu uz nema samozrejme trpezlivost a tak ju suri,aby to bud zaplatila,alebo sa vystahovali. O sestru mi teraz ani nejde,som na nu pekne nastvana,ze toto dopustila,ona aj tak potom moze byvat u jej frajera,ale moji rodicia mozu takto ostat na ulici. Maju sice podanu ziadost na penzione,ale su na cakacke a to moze trvat este aj rok.
Neviete kam sa mame obratit??
Dakujem

takto.

dcera40 a preco zijete v najdrahsom meste na SR? Kde najom aj byty su stonasobne drahsie? CHapala by som ze kvoli praci,ale sestra ked nedokaze splacat byt, tak asi pracu nema, tak co takto sa odstahovat do lacnejsieho mesta?

dcera40

S dakujem Ti velmi pekne si mila,ale vsetci zijeme tu v Bratislave.
Dakujem aj Vam ostatnym,ktori ste reagovali,cakam vsak este na dalsie rady,pomoci a reakcie dobrych ludi.

ssseeess

ahoj, a kde bývajú tvoji rodičia? Keby si mala záujem, mohla by som sa opýtať mamky, či náhodou nie je voľné miesto v domove dôchodcov, kde ona robí ošetrovateľku. Je to však v okrese Košice-okolie. Síce aj tam treba dať nejaký vstupný kapitál, ale určite nie 4000 Eur na osobu. S.

dcera40

Simonella ja este raz opakujem,ze nemaju kam ist ani ku mne ani ku nikomu inemu,ja nemam svoj vlastny byt,tiez byvam u niekoho. Oni potrebuju odbornu starostlivost, su ciastocne imobilni.

Nasi maju spolu 600eur dochodok,z toho prispievaju na tento prenajom okolo 250 eur,lieky ich vyjdu spolu na 150eur,z ostatku si platia este nejake pozicky a ja im davam "vreckove" aspon na kredit,alebo im nakupim nejake potraviny,alebo oblecenie ked treba. No proste dopadli velmi zle,mama sa dostala do dlhov a museli predat svoj byt a neostalo im z toho nic,lebo musela poplatit tie rychle pozicky,inac velmi zle sa mi toto pise,lebo tiez som psychicky na tom kvoli nim nie v poriadku.

jajka001_

rodicia maju nejaky prijem? nemohli by si dovolit prenajat z toho nejaky byt? preco vlastne nemaju vlastne byvanie?