Ako na muza ktory ma okolo seba vela zien?

Príspevok v téme: Ako na muza ktory ma okolo seba vela zien?
zvedava_lady24

Ako vazne by ma zaujimali vase nazory. Niesom neskusena ze by som nevedela zvadzat ale tak toto mi robi fakt tazku hlavu. Je mlady, pekny, vtipny , ale neviem ako ho zviest a absolutne netusim co na neho plati....Je tanecnik, ma okolo seba sialene vela zien ale ja nemam sajnu co s nim. Citala som vela clankov kde sa odporucaju rozne rady ale tak na takyto pripad neplati nic...Co plati na muza ktory je na taketo chovanie balenia zvyknuty???Je zvyknuty na to ze ho vsetky zeny chcu???Aky styl chovania na neho plati??? Sme zatial vo faze pisania si ale mame sa onedlho stretnut a chcela by som skusit nieco co ho dostane do kolien. Ale netusim co.Budem rada ak mi tu napisete a poradite nejake vase postrehy a rady diky moc

jajka001_

musis sa mu dostat pod kozu a dat najavo, ze ho balit nemienis :) ze si lepsia a zaujimavejsia ako tie baby naokolo. utahuj si z neho a z pozornosti ktoru pritahuje.

sweater

myslim si, ze ak by si vycnievala nejako z toho stada co ho obletuje, ak by si ho niecim zaujala uz by ti to dal asi najavo... on bude asi ten typ chalana co si vybera, pretoze moze. asi nebude z tych, ktorym ked da baba najavo ze sa jej paci, tak sa z toho hned neposerka. dost primitivne a odporne napisane, ale obsiahlo to moju hlavnu myslienku.

zvedava_lady24

tak ja ho chcem :P urcite minimlane ako milenca :)) ale tak... aj viac nieco ako vztah, ale to neviem,..

no hej vyskusam to... dajme tomu ze budem s nim na diske niekde tak si s nim mam dat jeden tanec a ako ho ignorovat??ci??

no a ja som dost svojska,..nemam rpoblem s nicim ani tak..a som crazzy a viem zaujat..ale tha.. jeho zaujat to bude hard.. :-D mam taky dojem ....

a diky za rady :)) moc moc

samsy

No musis urobit presny opak ako vsetky naokolo. AK sa mu vsetky pchaju do priazne, lichotia mu a balia ho, tak ty to rok naopak. Bud k nemu mila, priatelska, ukaz sympatie, ale nebal ho, nelichot mu, skratka bud ina a tym ho dostanes. Je plus ze o tebe vie, lebo si pisete. Ak mu nedas najavo, ze ta zaujal ako vsetky, tak sa o to pokusi sam. Ber ho ako kamarata, ktory ti je sympaticky a s ktorym sa citis dobre a on by ta mal presvedcit, ze by si sa s nim mala citit este lepsie. Ale nesmies byt zase ani netykavka :-)

kafe

ber ho ako kamaráta, nesnaž sa ho zaujať, obliekaj sa škaredo a bav sa. Do kolien ho tým určite nedostaneš, to by si musela byť sama sebou a trochu svojská/odlišná od drvivej väčšiny žien. Ak ho budeš baliť, budeš len rovnako nudná ako tie zástupy žien okolo neho. Proste mu buď kámoškou a nesnaž sa o nič viac.

takto.

ak sa mu budes pacit, tak by mal zacat on.. jemne sa mu daj do povedomia, napr sa daj do tej istej tanecnej skupiny, a potom mozes byt trochu nepristupnejsia, lebo na take asi nie ej zvyknuty. Ale nie tvarit sa nejak namyslene, odmerane, skor milo a kamaratsky, naznacit ze si single a zvysok nechat na nom, asi bude rad, ze sa moze ujat muzskej "loveckej" role:)