Šok (váha), musím schudnúť

Príspevok v téme: Šok (váha), musím schudnúť
Stivie99

Ja nemôžem uveriť .:/. Vždy som bola chudé dievča , mohla som jesť cokolvek a nepribrala som .. Teraz vyzerám vo všetkom hrozne ... velký zadok , boky, stehná .. Pre mňa to je velky sok ... vzdy som bola vychrtnutá ..(nezvyk).. Pri výške 170cm mám 68 kg .. Pritom pred rokom som mala 50 kg ... rozhodla som sa schudnúť 13 kg .. a na tuto trať idem od Pondelka :) ..znovu chcem vyzerať úžasne !! ... chudnúť budem asi mesiac a niečo ... potom uz len váhu udržať ! ... cawte .. ak sa chcete pridať šup sem .. mám 18r.

majka_21

Tinnyx, preco zacinat od 1. marca? Alebo od pondelka? Proste zacni hned :o). Ja som to vzdy odkladala, ale napokon som zistila, ze spoliehat sa na to, ze trebars od 1.1 chudnem, bola blbost... lebo 2.1 som sa hned rozjedla :o) Necakaj na 1. den v mesiaci ci tyzdni, zacni hned :o).

Stievie, dakujem :o)

tinnyx

Ahoj! Som na tom podobne, chcela som pôvodne začať od 1.marca, ale furt nič, nedokázala som to, tak chcem začať odznova s tým, že do seba nedám nič naviac a hlavne nič sladké ani slané! Mám tiež 170cm, pred rokom som vážila 54, do vianoc 60, teraz som na 56 kilách a chcem to dať na 52! Pretože ja mám ozaj tiež z čoho chudnúť, aj keď tie čísla zase tak veľké nie sú, ale tiež musím schudnúť z bokov. Do leta to chcem stihnúť, teraz keď sa oteplí chcem začať behávať. Dovtedy sa skrátka chcem vyhnúť prejedaniu a jesť len vtedy keď treba, lebo viem, že bez pohybu to nepôjde, a hladovky držať nemienim.

Stivie99

majka_21 :Gratulujem... ako vieš ja viem že je to vela , ale tak aspon do júna by som chcela ... a vsetkým prajem vela stastia !! :)

majka_21

Stievi, podla mna 13 kg aj za 2 mesiace je trosku vela. Ja sa snazim schudnut akurat 2 mesiace teraz a zhodila som tak 5-6 kg (vaha skace, tak preto cez pomlcku...). Ja som sa na to rozhodla ist zdravsim sposobom: pravidelne papat, davat pozor co zjem a zacala som cvicit (plavat). Chcela by som od aprila pridat aj posilovnu, aby som si trosku aj vytvarovala viac postavu (aj ked sa tvaruje plavanim, ale odporuca sa kombinovat s posilovanim). Teraz som akurat 3 tyzdne uz necvicila kvoli chripke a dozvukom z nej, ale len co budem zdrava, opat nabehnem na svoj stary rezim (kazdodenne plavanie, ide slniecko tak mozno pridam aj beh neskor a tak...). Ja vazim 79-80 kg a zacala som chudnut z vahy 85 kg. Vysoka som 178 cm. Takze tiez musim nieco so sebou robit. Ale viem, ze napr. za pol roka som pribrala minuleho roku este 7 kg. Tak je mi jasne, ze ich za mesiac neschudnem a ze mi to bude trvat minimalne tak dlho. Ale naopak, pozorujem, ze sa mi kusok vyformovala uz postava a stracaju sa mi cm najma zo zadku, zo stehien, bruska... a je to super pocit. Drzim ti palce, aby sa ti to podarilo, len si daj pozor na zdravie - ziadne rychle chudnutie este trvale nebolo (viem o com hovorim... mam 22 rokov a chudnem stale od 15 rokov - ale vzdy to boli len drasticke diety... a teraz som spoznala, ze to spravne nebolo, tak sa snazim ist na to zdravsie).

0vecka

2 Stievie zase neblazni nieje to take strasne...kludne sa najedz aj o 20 00 teda ak to nebude nieco co ma vela tuku alebop cukru inaq to tak byva ked je clovek mlady zje co xce ale s rokmi to u znieje take jednoduche....

Stivie99

bambi25 : ziadne sladkosti , jesť do 18.00, obmedziť jedlo ... a predovšetkým pohyb a pohyb ! :D :) prajem vela stastia !

bambi25

ahoj,ja by som tiez chcela velmi schudnut mam 167cm,a 62kil,napis niake rady ako teda chces tolko kil schudnut velmi by ma to zaujimalo,diky a pevne nervy