Reklamacia ciziem

Príspevok v téme: Reklamacia ciziem
el567

Zdravim, chcem sa spytat, ci nemate niekto skusenosti s reklamaciou v cinskom obchode. Kupila som si cizmy v jednom cinaku a bohuzial neskutocne smrdia...dva tyzdne sa vetrali na balkone, spreje, parfemy nic nepomaha...tak som ich bola dnes reklamovat a odmietli mi to uznat ako dovod reklamacie...myslite si, ze moze byt aj takato pricina ako dovod pre reklamaciu?
Dakujem za odpovede

Cizmicka

skus povedat ze mas z jednej topanky odtlak a ze ta tlaci jedna topanka alebo ze sa ti urobila z nosenia tych topanok plesen na nohach. inak neviem ci v cinaku to zreklamuju. treba si vzdy ku cizmam v cinaku privonat :-) ale pocula som ze vraj tie cinske cizmy maju strasne vela chemie a mozu prenikat do chodidla a sposobit nejake plesne alebo ine choroby.

beskyd

velmi pochybujem ze je to opravnena reklamacia, sak ked nieco smrdi a privonias k tomu tak to citit, podla mna typicka zjavna vada za ktoru scudzitel nezodpoveda. a hej, material z cinskych handier je skodlivy lebo to napustaju formaldehydom -----> karcinogen.

el567

Hassy oni sa mi aj po prvom noseni rozpadli :D Hned dierky v semisi...nekupujem si tam obuv vobec, tieto sa mi ale velmi zapacili, nikde som take nezohnala, tak som si povedala preco nie...dnes mi ich zobrala na reklamaciu, co sa tyka tych dier - ze na opravu...tvrdila som jej, ze ja ich ale nechcem hlavne kvoli tomu smradu ale nedala sa odbit...ze toto je bezny postup...30 dni cakat na opravu...dobre vratia mi zalepene,ale ten smrad neskutocny...to sa neda zniest, cela miestnost nasmradnuta, vsak to si ani do prace nemozem obut, do malej kancelarie, vsak to vsetko zamorim...no je to smutne, ake vyrobky nam ponukaju...

el567

No vsak praveze ono to takto necitit vo velkom priestore...je to velky cinak, takze tam sa to stratilo...ale ked som ich mala jednu noc v izbe, cela nasmradla...skusila som vsetko, ale toho smradu nie a nie sa zbavit...myslim si, ze ten material musi byt aj skodny, ked to smrdi uplnou chemickou umelinou....hnus!take nieco ma clovek nosit? vsak z toho moze dostat aj nejaku koznu chorobu...no skusim sa informovat este na SOI, a ked nic z toho, tak mam aspon ponaucenie, ze u takychto NIKDY VIAC NIC NEKUPOVAT

hassy

ja myslím, že v číňaku by ti nezreklamovali ani keby sa ti po prvom použití čižmy rozpadli :)netreba kupovať v číňaku topánky, všetky neskutočne smrdia, sú nekvalitné a poväčšine sa v nich ani nedá dobre chodiť. Aspoň si sa poučila, skús ich predať niekde na aukcii :)