domáce solárium na tvár a krk

Príspevok v téme: domáce solárium na tvár a krk
simonka_kawinka

Dobrý večer,

Chcela by som sa opýtat, či máte nejaké skúsenosti s domácim soláriom ktoré je určené predovšetkým na tvár a na krk.
Počula som, že to moc nefunguje a opálenie nie je dostatočne viditeľné resp. že je to blbost a nefunguje to.Nechcem kúpiť niečo, čo potom oľutujem.Láka ma mať pekne opálenú tvár lebo mám aj vlasy tmavé, takže akékoľvek príspevky o tom aké je to nezdravé a pod. sa mi nechcú čitať:-)

Vopred ďakujem za rady ;-)

katuša

ABRhplus a aké konkretne samoopalovacie mlieko používaš? ja rozmýšlam nad dermacolom alebo niveou, no ešte nikdy som sa niečím takým nenatrela...

ABRhplus

vobec neodporučam použivat horské slnko okrem IR na liečbu dutín a chripok a je to dobré , ale naopalovanie blbost.Zničíš si plet.povedz to kožnej čo ti povie to isté.Si predstav opáliš sa dva týždne budeš tmavšia a potom zas dookola sa budeš opalovat, a potom su typyp mliečnej pleti ktoré sa nedaju opálit slnko a slnečné žiarenie je velmi nebezpečné,odkedy som ochorela vobec sa neslním aj tak som dost tmavá.

Ja odporúčam si kúpit samoopalovacie mlieko a zmiešat s normálnym mliekom a si natriet telo každé 4,5 dní,sestre som to odporučila má tiež mliečnu plet,ovela zdravieš ako horské slnko.

milka 123

Ahoj, ja ti môžem povedať že fungovať to funguje. Horské slnko(tak sa to volá). Je to taká malá "skrinka", presne ako píšu baby predomnou. Môžeš si tam však nastaviť 2 druhy žiarenia. Prvé je IR(infračervené), a druhé UV(ultrafialové. Ak zapneš len IR, tak na teba bude pôsobiť len žiarenie ktoré ťa neopáli. Používa sa to hlavne na dutiny, ak je niekto chorý, tak to dobre zahreje. Ak ho však spojíš spolu s UV, tak ťa to MUSÍ opáliť. Je to dosť silné, čiže naozaj sa začína pri 1-5 minútach(ak s tým nemáš skúsenosti). Sú k tomu aj špeciálne okuliare, ak by si ich nepoužila, môžeš si spáliť oči - ako v solárku. Je to fajn vec, len bacha na to. používa sa to aj ak má niekto akné.

katuša

Moja spolužiačka si liečila pleť pomocou horského slnka, tiež je to taký obdlžnik, neviem ale či je to to isté ako solárium, ktoré spomínate. Ona bola z toho poriadne opálená.

miminaaaaa

ja som za to dala 50 eur a absolutne ale absolutne to nic nerobi...pol hodinu kazdy den a nic..a v navode je ze zacat od jednej minuty :D to asi preto ze kym zistis ze to nefunguje tak uz nebudes moct tovar vratit :D

Vykina

Ahoj, ja s nim skusenosti anhdou mam. :) ;) Domam mame solarium ktore staci zapichnut do zastrcky zapnut a nechat napr. pred tvarou na bruchu kde chces. Je tomensi odblznik , ktory sa da prenasat atd. Presne je urceny na tvar ale ved kam si ho nasmerujes tam budes NAAOZAJ OPALENA. Sice to nebude za 1 den ale postupne , to naozaj funguje, radim za dobru cenu si ho urcite kup ;)