Abdominoplastika - kto má skúsenosť?

Príspevok v téme: Abdominoplastika - kto má skúsenosť?
elina

Dobrý deň prajem. Prosím niekoho kto absolvoval abdominoplastiku - teda plastickú operáciu brucha, nech sa podelí so skúsenosťami, ako to prebiehalo, či pooperačná rana veľmi bolela a ako dlho ste boli PN. A hlavne, či to stálo za to a efekt bol taký, ako ste chceli. PLUS - neviete mi poradiť v KE niekoho zodpovedného, kto túto operáciu spraví ozaj dobre? Chcem takto riešiť nepekné brucho po viacerých pôrodoch so striami, tak nech viem do čoho idem. Vopred veľká vďaka.

delphia

k poslednej otazke: uz som to tu pisala viac x, ze ked mate zaujem o plast. operaciu, vo vlastnom zaujme navstivte viacerych odbornikov a konzultujte s nimi dany svoj problem. je to z jedineho dovodu- ze okrem toho, ze vam ukaze fotodokumentaciu svojich vykonov, HLAVNE!!!! vam ten lekar musi sadnut ako clovek, nakolko sa mu mienite zverit do ruk. musi vo vas vyvolat doveru.
v Ke robia plast. operacie v nemocnici Saci a v starej nemocnici, no a sukromni pl. chirurgovia- MUDr.Gluck na Mojmirovej, MUDr. Kacmar na Dominikanskom, MUDR. Jurasek na Krivej