anorexia?

betka20

iriska ahoj.ano pisala som to ze ked povie teraz ze sa mu pacia kypre tvary tak to bude tak ze jednym uchom dnu druhym von pretoze v hlave uz nema skoro nic iba postavu a tie jeho slovo chlapi vidite ako boli ked sa vam nieco nepaci??

iris.

betka ahooj. ano,je to vazne,a znovu tie narazky na postavu. neviem,ci dokaze pomoct pochvalovat si kypre tvary...v tomto stadiu uz asi nie. traba to riesit ako radia babenky.

betka20

nie anorexia? ale anorexia bez otaznika.potrebuje pomoc.nie cez net. odbornu.rob nieco kym ma este o teba zaujem.viem ze je to tvrde ale ked s tym nebudete nieco robit. uz si nebude vsimat ani teba bude mat iba postavu bude chciet byt chcudsia a chudsia ved uz to aj chce....prosim ta robte s tym nieco

awi

bruno, povedz jej že si to myslel tak že sa ti páčia štíhle dievčatá, ale nie vychudnuté. povedz jej že pre teba bola viac príťažlivá predtým ako schudla. porozprávaj sa snou, lebo to je vážne. vela štastia. a daj vedieť ako to dopadlo.

elle

Fuha, nechcem ta strašiť ale vzhladom na jej vek to môže byť vážne. A chudne cielene, alebo jej nechutí ani nevie prečo? Padajú jej vlasy? Môže ísť o štítnu žlazu.

bruno1

Ona bola vždy štíhla, a ona to o sebe aj vedela. Pozerali sme nejaký film a rozprávali sa o babách a ja som jej potvrdil, že páčia sa mi štíhle baby. A to už stačilo! Ale nie aby to skončilo takto. Má 29 čiže nie je žiadná puberťáčka.