Ak to nedokážem teraz,tak už nikdy!

Príspevok v téme: Ak to nedokážem teraz,tak už nikdy!
55kkilov

Som zúfalá zo seba.. Pri výške 173,5 cm mám asi 62 kíl. Teraz ked mám mať svoje dni je to asi o 1,5 kila viac. Cítim sa strašne zle. Straaaašne málo pijem,niekedy cez den aj nič! maximálne dve kávy (bez cukru) ked mám mať svoje dni moje telo sa úúúplne zblázni/totálna pažravosť a najma na sladké,je to až neskutočné/ a nešportujem maximálne telesna v škole a ked si dám asi 15 krát 25 metrový bazén a som mrtva.. V apríli mam 20 a strašne by som si chcela dať aršek //super postavu // moj sen je vážiť asi 57 a najlepšieee by bolo 55 ale počas dna a nie len ráno ked som nenajedená . Prosím pridajte sa niekto lebo už som zúúfala,ved musíme to dokazať NIE???!!! Niekto s kým si možem PRAVIDELNE pisat a podporovať sa .. Vdaka!

Zlatka85

Nejako som celému príspevku nepochopila. V prvom rade základom chudnutia je dodržovať pitný režim, piť veľa vody. A pri výške 173,5 cm sa mi váha 62 kg nezdá vôbec veľa.

jajka001_

musis pit vodu a hybat sa. chciet nestaci, treba pre to aj nieco spravit. a nenapisala si co ješ. asi cokolvek. ako u vsetkych a vzdy plati zdrave jedlo v mensich davkach patkrat denne. zazraky sa same od seba nedeju.

Inner

no len si nenapisala, ako chces dosiahnut nizsiu hmotnost ;-. Zakladom je mat vyssi vydaj energie ako prijem. Cize hybat sa, hybat sa, hybat sa....