CHudnutie pre Žilinčanov

Janulik33

No ja som zatial zhodila 12kg. Jem kazde 4 hod male davky. Nie mastne, nie sladke ani vyprazane jedla. Pijem len cistu vodu, nesladeny caj alebo neslad. kavu. Denne snazim vypit 2-3l vody alebo caju. Ak sa nestihnem najest za dalsie 4 hod. musim pockat dalsie 4hod az potom jem. No a po 18:00 uz nejem. Snazim sa kupovat nizkot. potraviny. Cvicim zumbu.

Harmónia

pozri www.harmonyservis.cz zatiaľ fungujú len v BA,ale volala som tam a vraj už začínajú aj v Žiline,len treba aspoň skupinku 10 ľudí,aby to fungovalo,preto bude super keď sa niekto pridá,pozri prečitaj možno to zaujme aj teba.Ja som pracovne dosť vyťažená,ale keby som aj nebola nemám chuť prepočítavať kalórie,ale keď to dostanem hotové a ešte to bude aj chutné tak to zvládnem.

Harmónia

A ako sa ti darí,koľko si už schudla? A aj cvičíš.Ja som čítala samú chválu na pravidlené jedenie v malých množstvách,keďže som nedisciplinovaná tak sa idem pustiť do donáškovej služby,aby som skutočne jedla len tie KJ,ktoré sú povolené a nemusela všetko prepočítavať.Baby na FB píšu,že za prvý mesiac mali 5až 6 kg dole,záleží z akej váhy ideš.