psychologia na VS

veronika1212

ja chodim na ekonomicku do BA (euba).
venovat sa po skonceni?
takmer hocicomu, od personalistiky, financii, bankovnictva, uctovnictva, auditorstva az po consulting, rozne manazerske pozicie (samozrejme to je len priklad, keby ma za to niekto chcel napadat), tiez veci technickeho charakteru, ak si sikovna.
a urcite sa pocas vysky venuj jazykom, hlavne anglictine, nech potom nemas problem najst si pracu.

casandra62

a ktoru ekonomicku navtevujes? myslim v ktorom meste..?no toho by som sa asi aj ja dost obavala ze by som vobec nepresla
comu sa mozes venovat po absolvovani?

veronika1211

Tak tazka ako tazka. Skor ten pristup na skolach a mnozsto uciva su dost zle. ja som v prvaku preliezala LTT. Tiez ta matika. Nastastie len dva semestre a nejak som to zvladla. Potom uz sa to dalo.
Podotykam ze som mala OA, takze som o matike co mali gymplaci nemala ani tucha.
Urcite su aj zlozitejsie skoly, ale aj jednoduchsie.

casandra62

ekonomicka je dost tazka skola!ci ani nie?:) ja viem ze s nou by som sa lepsie uplatnila len ja mam traumu z matiky a z poctov,,,

veronika1211

hlane mysli na to co chces robit pocas skoly a po skole. ja som tiez chcela ist od prvaku na strednej studovat psychologiu. rodicia mi prehovorili, ze sa mozem samovzdelavat, urobit si rozne kurzy, alebo si skolu dokoncit po inej perspektivnejsej skole.
nakoniec som sla na ekonomicku a som rada, pretoze vidim ako ludia z psy maju problem sa zamestnat. ja som v piataku a uz tri roky robim a po skole tam tiez zostavam. brigad pre ekonomov je plno, psychologov maju problem zamestnat, mozno tak na personalnom este sa da.
o psychologiu a medicinu sa zaujimam dalej, mozno pojdem studovat externe niekedy, ale myslim si ze bola dobra volba ze som sa nechala prehovorit.
nech sa rozhodnes tak ci onak, budem drzat palce.

casandra62

Slobodna dakujem za odpoved :) moc ma si ce nepotesila:)teraz neviem ci mam dalej bojovat o to aby som sa dostala na tu psychologiu alebo to nechat tak...

Slobodna

na psychošku je dosť veľký nával, na tvojom mieste by som mala v zálohe okrem nej aj niečo iné. Vyberaj si aj podľa kvality školy, nielen podľa kvality odboru. Každá univerzita má svoju stránku na ktorej nájdeš všetky informácie.