laky na nechty

janus33

ja ich mam uz dost odskusanych a niekedy su aj obycajne nezname znacky lepsie ako tie zname a drahe. napr. miss sporty laky ma sklamali odtienom ked som ich naniesla na nechty, essence mi drzia tiez len niektore farby, she maju slabu kryciu schopnost, ale zase nie vsetky. paci sa mi celkom rimmel aj ked rychlo stvrdol a take tie ostatne nezname znacky :) a este mi dlho drzi aj maybeline colorama, kedysi boli v DM za euro :) vyzivny pouzivam ruzovy miss sporty dvojfazovy a zatial ok.napriklad kalciovy mi nesadol...a kryci essence rychlosnuci je super:)

hassyy

ja som uplne zaťažená na červené farby. mám asi 20 odtieňov červenej, a potom asi ďalších 5 veľmi tmavo bordovej. potom mám odtien capuccino, taký jemný telový s trblietkami, ten je tiež krásny, a klasika fra manikúra. :) ono tých odtieňov mám po milú jarmilu, ale používam asi len tieto :)

simka111

Mne sa pači-modry,ruzovy,oranzovy a sivy lak..a este ked maju trblietky je to velmi pekne..v podstate kazda farba je pekna a aj taka francuzka manikura..alebo cierny lak na ktorom su nalepky..da sa vytvorit plno variantov ale najkrajsie su podla mna modry a ruzovy.. viem ze som raz mala krasny modry od LR, od vtedy som taku nadhernu modru farbu laku nevidela

melissa86

ja pouzivam miss sporty,vydryi to take 3 dni v pohode,aj viac.

a inak ake farby lakov su in?ake farby lakov kupujete?ake sa vam pacia? ja som nosila take svetle farby,v lete som si kupila ruzovy a vcera som si kupila fialovy,no zda sa mi moc tmavy,ako cierny,tak neviem..

hasssyy

simka ja používam z lekárne spevňovač nechtov, taká štvorcová fľaštička, tuším four season značka a ja dokonlý :) nechty sa nelámu ani neštiepia, krásne sa leskne, takže ho používam aj ako povrchový lak na farebné laky.

inak mám dobrú skúsenosť s lakmi s-he, naopak essence sa mi začnú lúpať už pomaly po dvoch hodinách.

simka111

Nepozna niekto nejaky dobry lak na stiepajuce sa lamajuce nechty????
Hlavne na take ked sa mi stiepi vrchna vrstva nechta :( ???

dawn

Takze mam laky od AVONU - odlupuju sa uz po niekolkych hodinach od nalakovania, pekne farby i vyber ale to odlupovanie je des. Potom mam RIMMEl - vydrzi den a uz sa odlupuje. Najlepsie su podla mna Nivea laky U nas na slovensku sa nepredavaju ja som si ho kupila v Chorvatsku ale predavaj uich aj v rakusku v Bipe ci DM-ke. Vydrzi mi dlho na nechtoch neodlupuje sa.podla mna je super.