Plastika prsníkov

Príspevok v téme: Plastika prsníkov
Poraďme si

Dr. Fábrymu radšej nechoďte! Ja patrím k tým nešťastným, ktoré majú osobnú skúsenosť s týmto \\\"lekárom\\\"! V každom slušnom zdravotníckom zariadení Vám zabezpečia profesionálnu pooperačnú starostilovsť, ale v Posonium klinik vás krátko po operácii \\\"vyženú\\\" domov. Je im jedno, či ste z druhého konca Slovenska,... ale úprimne povedané, aj keby som bývala vo vedľajšom dome, keď Vás niekto núti dve hodiny po narkóze zliesť z lôžka a odpochodovať po svojich... je to niečo strašné. Nehľadiac na to, že operácia prsníkov nie je posedenie u kaderníčky. Každý pohyb, alebo otras v aute je utrpením. Kto to zažil, vie o čom hovorím. Mojej známej z východu dali dobrú radu, že ak ju nemá kto zaviesť domov, má si zaplatiť v Bratislave hotel. Rada by som vedela, kto sa tam o ňu postará, keď sa nebude môcť do 12 hodín po operácii vymočiť, alebo keď v dôsledku odoznievajúcej narkózy odpadne (ako sa to stalo i mne). Možno ju tam nájde upratovačka. Všade sa píše, že polovica úspechu operácie je správny pooperačný režim. Asi na tom niečo bude, pretože poznám ešte dve pacientky od Dr. Fábryho, ktoré mali pooperačné komplikácie - kontraktúru s hnisavým zápalom. (Ktovie koľko nás ešte je? ) Kontraktúra nemusí byť chybou lekára, ale od Fábryho bolo neprofesionálne, že mi vložil nazad TEN ISTÝ inplantát. Za reoperáciu som musela znova platiť, no netrvalo dlho a musela som podstúpiť tretiu operáciu- To už som sa však radšej informovala u iných plast. chirurgov.. keď si čítali operačný záznam, krútili hlavou nad tým, že mi Fábry vložil TEN ISTÝ inplantát (Umytie vo fyziol. roztoku nepomôže. Keď bol kontaminovaný od krvi a hnisu, mal ho vyhodiť, alebo špeciálne sterilizovať). Inde by taký poškodený inpl. vyhodili a dali BEZPLATNE nový. Ani za opravnú operáciu sa inde neplatí, len v Posonium klinik. Prihláste sa, ktoré máte u Dr. Fábryho podobnú nešťastnú skúsenosť.

Mriandra

Presne tak, veď po plastike je to celé dosť bolestivé. Najmä keď prestanú účinkovať anestetiká. Pozri tento článok, píše sa tam o plastike podrobnejšie: www.megaprsia.sk

0vecka

tuto vidno ako sa ludia nechaju odrbavat (myslim tych co si myslia ze je to jej chyba) to ze musi po operacii vypadnut pochopim... ale nepochopim ze jej nepovedia dopredu ze by bolo lepsie si objednat hotel atd.. pochybujem ze vedela ze cesta autom bude velmi neprijemna a podobne... aj o tomto su lekari ze to cele vysvetlia a ne ze radsej jej nic nepoviem kym nezaplati..

Sangria

Je pravda, že kontraktúra nemusí byť chybou lekára, ale keď jej chceš predísť tak si pýtaj polyuretánové imploše. Tam je riziko kontraktúry a iných rizík len do 1%. Viac o tom nájdeš tu:silimedimplantaty.sk.

petrzlenik1

Hovoris, ze polovica úspechu operácie je správny pooperačný režim. Pooperacny rezim v tomto pripade znamena, ze nemas vykonavat nejaku tazsiu pracu, hlavne lezat na bruchu, nedvíhať ruky nad hlavu, nechodiť do sauny a v solárku si prelepovat jazvy aby neztmavli. Avšak toto neznamená, ze nemôžeš ísť autom z kliniky v ten istý deň domov. Nie je prvý ani posledný lekár, ktorý púšťa pacientku po operácii prs v ten istý deň domov. Jedná sa o jednodňovú chirurgiu. Ak by si nebola po opke ok, tak by ťa odtial nepustil domov, ale zaviezol by ťa na centrálny príjem do nemocnice.
A ku silikonom, ktoré ti vlozil späť. Je bežná prax ako v SR tak aj v Čechách, že ak máš infekciu, ranu otvoria, vyčistia, vyčistí sa silikón a vloží sa späť. Nie všade ti ho vymenia za nový. V rannom štádiu infekcie sa dávajú antibiotiká. Myslím si, že toto sú veci, na ktoré sa treba pýtať u doktora ešte pred operáciou. Čo v prípade ruptúry implantátu? Budem platiť za nový? Postup v prípade infekcie? Dajú mi nový implantát? A v prípade komplikácii po operácii, ak nie som spokojná s tvarom a velkosťou, tak si samozrejme obehnem viac doktorov a vypočujem si viac názorov. Inak, mimochodom, málokedy som sa stretla s tým, že si pacientka neplatila za reoperáciu. Jediný prípad co mi je známy, tak v Interklinik je tuším záruka na jeden rok, v prípade bezplatnej reoperácie. Inak sa skoro všade platí.

delphia

na margo dlzky pobytu v zariadeni po operacii: isla si do toho na zaklade vlasneho slobodneho rozhodnutia a napriek tomu, ze si bola vopred informovana o pooperacnej starstlivosti, si s nou suhlasila. takze teraz je to z tvojej strany naozaj prizemne a neeticke osocovat sposoby v danom zariadeni. mas slobodnu volbu. mohla si sa rozhodnut pre ine zariadenie.je ich naozaj ako hub po dazdi. je z coho vyberat. ak si tak neurobila, tak teraz neosocuj.

Poraďme si

Dr. Fábrymu radšej nechoďte! Ja patrím k tým nešťastným, ktoré majú osobnú skúsenosť s týmto lekárom! V každom slušnom zdravotníckom zariadení Vám zabezpečia profesionálnu pooperačnú starostilovsť, ale v Posonium klinik vás krátko po operácii vyženú domov. Je im jedno, či ste z druhého konca Slovenska,... ale úprimne povedané, aj keby som bývala vo vedľajšom dome, keď Vás niekto núti dve hodiny po narkóze zliesť z lôžka a odpochodovať po svojich... je to niečo strašné. Nehľadiac na to, že operácia prsníkov nie je posedenie u kaderníčky. Každý pohyb, alebo otras v aute je utrpením. Kto to zažil, vie o čom hovorím. Mojej známej z východu dali dobrú radu, že ak ju nemá kto zaviesť domov, má si zaplatiť v Bratislave hotel. Rada by som vedela, kto sa tam o ňu postará, keď sa nebude môcť do 12 hodín po operácii vymočiť, alebo keď v dôsledku odoznievajúcej narkózy odpadne (ako sa to stalo i mne). Možno ju tam nájde upratovačka. Všade sa píše, že polovica úspechu operácie je správny pooperačný režim. Asi na tom niečo bude, pretože poznám ešte dve pacientky od Dr. Fábryho, ktoré mali pooperačné komplikácie - kontraktúru s hnisavým zápalom. (Ktovie koľko nás ešte je? ) Kontraktúra nemusí byť chybou lekára, ale od Fábryho bolo neprofesionálne, že mi vložil nazad TEN ISTÝ inplantát. Za reoperáciu som musela znova platiť, no netrvalo dlho a musela som podstúpiť tretiu operáciu- To už som sa však radšej informovala u iných plast. chirurgov.. keď si čítali operačný záznam, krútili hlavou nad tým, že mi Fábry vložil TEN ISTÝ inplantát (Umytie vo fyziol. roztoku nepomôže. Keď bol kontaminovaný od krvi a hnisu, mal ho vyhodiť, alebo špeciálne sterilizovať). Inde by taký poškodený inpl. vyhodili a dali BEZPLATNE nový. Ani za opravnú operáciu sa inde neplatí, len v Posonium klinik. Prihláste sa, ktoré máte u Dr. Fábryho podobnú nešťastnú skúsenosť.