ustup dasien

tomas_ba

Ja som skúsil prípravky OraMD Original a OraMD Extra Strenght, mal som úbytok ďasna a pomohlo. Prípravky sú určené pre boľavé ďasna, choroba ďasien, ústup ďasna, citlivé ďasna, opuch ďasna, krvácanie ďasna, červené ďasna, zapáchajúci dych a iné. Prírodné zloženie bez alkoholu a fluoridu :) Spokojnosť nadovšetko. Seriózne jednanie. Tu je adresa www.oramd.sk alebo názov firmy Vis Natura s.r.o., môžem len doporučiť. Tomáš

mate59

tiger, žiadnu paniku, ale treba navštívit zubnú hygienu.Ustup ďasna je vlastne odhaľovanie krčkov zubov,ak je ďasno podráždené a krváca napr. pri čistení, jedná sa o jeho zápal.Ak ustupuje a odchlipuje sa od zuba, je to začínajúca gingivitída, z ktorej vzniká parodontitída.Tvoj stav ti povie zubný hygienik.Ale čím skorej s tým treba niečo robiť,aby sa krčky ďalej neodhaľovali.

ayurveda

tiger,ste ešte dosť mladý na paradentozu.Myslím,že by ste mal zájsť k zubárovi odstrániť zubný kameň.Aj keď ho nemusíte vidieť,môže byť u koruniek zubov,tesne pod ďasnom.Aj toto-pravdepodobne vo vašom prípade-je dôvod na ústup ďasien.Hlavu hore,je to nebolestivý zákrok.

house

Pokial to mal niekto v rodine uz v mladom veku bohuzial je to ono.Inac sa to prejavuje v starsom veku hlavne na prednych spodnych zuboch.Pomaha vyborne Lacalut.Ked to mate v genoch tak pocitajte ze stratite coskoro chrup.