Liecitel okolie Sabinov, vola sa Fabian

Ninulka

Dobrý deň , prosím Vás nemá niekto nahodou tel.cislo na p.Fabiana zo Sabinova ?ak by sa niekto našiel, bola by som mu ozaj vďačná, potrebujem sa snim s kontaktovat k vôli dcerke Ďakujem..

MajLoLo

Dobry den dnes som bola u pana Fabiana prvy krat.Mam z neho zmiesane pocity.Celu ma ponapravoval lebo mam problem z chrbticou.Ako je mi lepsie ale nic blizsie som sa nedozvedela.Ale urcite este pojdem .

Majesty

Prosím Vás nemá niekto tel.cislo na p.Fabiana zo Sabinova .ak by niekto sa našiel prosím pošleti mi ho potrebujem sa snim s kontaktovat k vôli cerke Ďakujem..

SSJ

Dobrý deň
Mám skúsenosti s týmto človekom a neodporúčam tam ísť, keď chcete byť zdraví choďte za odborníkom a nie za šarlatanom. Skoro som ostal kalikou a ešte aj za to zobral peniaze. Tak za mňa veľké NIE!!!!!!!!

JOGR

Pán Fabián je naozaj človek obdarovaný darom ,ktorému netreba ani MR všetko mi povedal a mal pravdu ! V tom čase som bola už po 4tej MR nikdy ma nevidel a povedal to čo mi zistili aj na MR na HAIDUKOVEJ V BRATISLAVE . Potom mi hrozila operácia inej časti tela poslúchla som jeho radu a som fit !!! Pôjdem za ním opäť .....a znova s iným problémom ...Už sa na neho teším....Je úprimný a ľudský ....Ale všetko je v každom z nás ..................

Nika2911

Ahojte, rada by som tento týždeň navštívila p. Fabiána. Nájde sa tu niekto, kto bol v posledných rokoch pri ňom? Pretože príspevky sú tu zo starších rokov a možno sa doteraz niečo zmenilo. On je jasnovidec? Vidí aj to, čo človek robí? Alebo len vidí to, čo človeka trápi? Ďakujem pekne.

Miskav

Pán Fabian.
Je úplne obyčajný človek, ktorý dostal dar. Bola som u neho s rodičmi na jar roku 2004. Vtedy som už bola po dvojnásobnej operácií mozgu.
Už keď som vošla povedal mi prečo sme neprišli skôr. Upozorňujem, že ma nikdy nevidel ani o mne nepočul.!! Posadil ma na stoličku, zapálil sviečku a prechádzal ňou okolo mňa. Povedal mi všetko od môjho narodenia. Mamke vravel o pôrode, ockovi o operáciách a tak.
Veľmi mi pomohol a opäť sa ku nemu chystám.
A peniaze? Peniaze do ruky nemôže zobrať, lebo svoj dar dostal.!

Kika16

Dobrý večer rada by som sa spýtala,že či liečiteľ Fabian uprednostňuje deti vo veku do troch rokov.Ďakujem za odpovede.

ANJELICI

PROSIM LUDI Z LIPIAN,KTO POZNATE UKRAJINSKU LIECITELKU,KTORA MA NIZKU POSTAVU A LIECI LUDI,JE TO ZENA PO 50- TKE.BYVA V DOME.JE ZNAMA V LIPANOCH.POTREBUJEM JEJ ADRESU.SURNE!!! DAKUJEM VSETKYM ZA POMOC.

peter82

Pracuje : Streda a Štvrtok od 8 - 12.30 h
J. Fabián, Červená voda č.125 , pri kostole 2 dom (Pri Sabinove), 083 01. Základná cena je 10€