ako dalej?

Príspevok v téme: ako dalej?
lara1mima

bola som na lieceni, mala som problem s alkoholom, a zoznamila som sa s narkomanom. bola som na navsteve pri nom u jeho rodicov. vsetko bolo o.k., len sa ma ani nedotkol a akosi ma stale odsuval. mam taky dojem, ze je zasa v tom, aj ked on tvrdi, ze nie. milujem ho a nechcem ho stratit, ale slubi, ze zavola a neozve sa a ja sa nepotrebujem takto trapit. co mam robit? ako mu pomozem?

smajliQa

jasne ze je v tom zase... alebo ma abstak a nechce ta do toho zatiahnut znovu.... alebo nema zaujem. jedno je iste,.... ze normalne to nie je... zi svoj zivot a daj si ho do poriadku..on sa tiez nestara o teba, tak preco by si sa ty mala oneho???? mysli na seba... presla si si peklom. nechci si prejst este jednym a raz tak horsim.

kafe

ruky preč od takého chlapa. Chceš aby ťa stiahol namiesto k alkoholu k drogám? Nemôžeš pomáhať niekomu druhému, keď si sama slabá. Je to ako zachraňovať topiaceho, keď nevieš plávať - namiesto jedného mŕtveho, budú dvaja. Buduj si svoj život.

jahodka123

treba s ním hodiť reč a poriadnu. aby ti vysvetlil, prečo sa chová tak, ako sa chová. prečo má k tebe odstup a prečo sa neozýva. myslím, že až po tomto vysvetlení by si sa mala rozhodnúť. viac asi neviem pomôcť