Kruhy a vyrazne zilky pod ocami

Príspevok v téme: Kruhy a vyrazne zilky pod ocami
X__HELL__x

Ahojte, mám 14 rokov, mám taký problém...mám strašne veľké kruhy pod očami. Som dosť biela - a tým je to ešte viac výrazneješie. Skúšala som to zakryť make-upom ale ani to nepomohlo. Trápi ma to už len preto že keď sa pozriem na ostatné dievčatá majú krásnu čistú pleť, čo ja mám brutálne výrazné zelené žilky pod očami s veľkými kruhmy jak keby som 10 rokov nespala...prosím pomôžte, začínam z toho mať už aj depresie...cítim sa jak keby som mala 50 rokov, mám strašnú pleť...keď to poviem mame, ona mi len povie že to je úple v poriadku, každý ich má, ale nikoho som nestretla čo by na tom bol až tak jak ja. Plus mi ešte povedala že som moc malá na používanie rôznych krémov proti kruhom pod očami, nechápem ju...PROSIM VÁS POMÔŽTE!

X__HELL__x

Ďakujem ešte raz! Skúšala som to s tým uterákom a nemala som žiadne kruhy pod očami!!! Pomohlo mi to!!! :)

X__HELL__x

Ďakujem vám :)
No je síce pravda že už dávnejšie som chcela začať športovať...ale teraz je mi jasné že musím už na 100% niečo zo sebou začať robiť...ešte raz ďakujem!!! :)

elsa5.5

na kruhy pod očami je dobrý aj mokrý uterák a držať pod očami,s pleťou ti pomôže kožná,určite to nie je dôvod na depresie aj horšie veci sa stávajú takže kľud:)

muchacc

To co som napisal, si potvrdila svojou odpovedou.
Chyba ti pohyb, cerstvy vzduch, dobra strava.
Prestan byt leniva a sebalutostiva, ze 'nechodim vonku a kamaratov nemam'. Ak je dovod ten, ze si bleda a ludia sa na teba cudne pozeraju, tak potom si prave tvoja lenivost je dovodom tvojej 'bielosti.
Teda pekne zacni sportovat, hybat sa a jest aj zeleninu a ovocie.
Sediet doma za PC ti absolutne nijak k zdraviu nepomoze. Krvne testy si robit nemusis, u teba je to jasne z nedostatku vzduchu a pohybu.

X__HELL__x

No, moja strava je ako každá...až na to že nejem ovocie a zeleninu. Nechutí mi to, to preto :D A jem hlavne veľa mäsa. A ak ide o pohyb...skoro žiadny nemám. Nechodievam von. Väčšinu času trávim len doma. Nemám priateľov takže som na tom takto. Ani športu sa nevenujem, len v lete sa chodievam korčulovať a chodievam behať. No vtedy tie kruhy nemávam...boh vie jak je to možné :D A k tým krvným testom...to asi nie, mojej matke to je jedno, s tým by asi nesúhlasila...napadlo ma že či to nie je niečo s váhou a výškou? :D 170cm a 51kg :)

muchacc

Mozno mas problem so stravou?
ako sa stravujes? Mas dostatok plnohodnotnej stravy? - nie take, ze polystiren so syrom na ranajky a na obed mrkva s ryzou.
Cervene maso (hovadzie), ovocie a zeleninu - hlavne ciernej a cervenej farby (brusnice, cucoriedky, ...). Pit vela vody a dostatok pohybu na cerstvom vzduchu - sportuj, potrebujes prekrvit organizmus.

Taktiez je dobre dat si spravit krvne testy, ci nie si chudokrvna.