neviem nato prestať myslieť

Príspevok v téme: neviem nato prestať myslieť
dominika1

prosím vás, už som zúfalá.. mám 21rokov a ročného synčeka, ktorého veľmi ale veľmi milujem. problém je ale vo mne, stále myslím, nato, že sa mu niečo stane a prídem o neho, alebo že dostane nejakú chorobu. všade o tom čítam a potom mám obrovský strach. ja už neviem čo mám robiť, som strašne zúfalá............. snažím sa myslieť aj na iné krásne veci ale toto ma vždy prepadne a mám depku...som asi chorá alebo čo...ale nechcem nato myslieť, lebo to ešte nedajbože privolám...to nie...čo mám robiť???

kafe

dominika, predstav si takú vec, že NIKTO nežije večne. Ani ty nie. A nikdy nevieš, či zomrieš skôr ty alebo tvoje dieťa, čo keď umrieš skôr ako syn? Smrť je normálna úplne rovnako ako narodenie. Len z jedného sa ľudia tešia a druhého sa boja jak čert kríža. A pritom je to to isté, len z druhej strany. Tak sa s tým zmier. Smrť je súčasťou života. Nauč sa prijať ju a možno ťa prestane strašiť.

elsa5.5

dominika 1,hlavne si uvedom že zo synčekom chodíš na prehliadky takže je v poriadku keby nebol tak by ti to povedali,ak nechodíš tak začni aby si mala istotu že je všetko ok,nebud nervozna lebo to prenesieš na dieťa,takže prestaň čítať tie hovadiny,ty sa o neho staráš tak by malo byť všetko v poriadku,obklopuj sa inými vecami hraj sa s ním,čítaj mu,dávaj pozor aby niekde nespadol bud stále pri ňom a tak zabrániš nejakej tej chorobe,lebo väčšinou je to aj z úrazov,ja som vždy na môjho synovca dohliadala či správne dýcha,nenechať ho samého,nemysli na zlé veci chod aj niekam na návštevu s ním,synček je zdravý tak sa ukludni a neprivolávaj hrôzy,aj ja ked vidím v telke čo tam všetko rozprávajú jednoducho stačí prepnúť a je to vyriešené,časopis si radšej kupuj modny,to nemôžeš takto brať šak to by si sa mohla potom zblázniť treba myslieť pozitívne:)

lionesssssss

skús zájsť k psychiatrovi, aby to neprerástlo do nejakej veľmi vážnej obsesie... on ti najlepšie poradí čo a ako...