toto sa mi na mužoch nepáči

Príspevok v téme: toto sa mi na mužoch nepáči
biela mačka

Copy z potencia.sk "Sexuológovia donekonečna opakujú: Ak má váš partner problemy, rozprávajte sa spolu. Lenže... Mnohé ženy sexuológa už vopred varujú, aby im neradil rozhovor s partnerom, lebo nie je jednoducho možný. Občas do ambulancie sexuológa prídu samy a spolu s ním nachádzajú spôsoby ako sem pritiahnuť aj partnera.

Pri ťažkostiach s erekciou na muža neplatí predsúvanie rôznych článkov z časopisov. Väčšinou sa tým muž ešte viac zablokuje. Účinné býva ak žena príde za partnerom priamo so slovami: „Na internete som našla kontakt na lekára, skúsme mu zavolať a spolu ho navštívime". Možno s vami pár dní neprehovorí, ale po čase bude rád, že ste sa spolu pustili do riešenia problému. Muži už potom výborne spolupracujú s odborníkom. Sú radi, že sa im dá pomôcť a nakoniec uznajú, že to nie je tak ťažké ako očakávali."

Preco sa muzi tak spravaju? Ved nemusia rozpravat svojim kamaratom, ze maju take problemy a cim skor pojdu k sexuologovi, tym skor im bude dobre. Ale celkovo chlapa dostat k hociakemu lekarovi je riadna fuska.

eklhaft

Preco spominas stale lekarov ? Co sme v USA ,kde sa kazdy problem riesi cez psychologov ? Ked sa nevies porozpravt s partnerom na otvorenu temu ,asi nieje k tomu co povedat. A preco hladas chybu stale v chlapovi ,,,nenasla si aj v sebe ,ked pises tieto riadky ???? ///nic v zlom///