Veľmi potrebujem vašu podporu!

Príspevok v téme: Veľmi potrebujem vašu podporu!
luciaaa54

Pretože sama to asi nedokážem. Mám 20 rokov,173,5 cm a okolo 62-63 kíl.Moj problém je v tom že všetko sa mi to ukladá na stehna//na boky stehien// a brucho...Mám problém v ovládaní sa ked jem -hlavne sladkééé!!!A planujem opat zacat behavat + zumba. Tužím po vahe 55 kil ale to asi bude vzdy len SNOM mam taký pocit... (a tiez je to hrozneee ked mam svoje dni co sa jedla tyka )
Akooo to mam dokazat ked vzdy to porusiim..://

lucia54

carey aaa mohli by sme si tu spolu pisat co ty na to ?? :)) Som rada ze si na tom tak ako ja vyska/vaha.. ja som rozmyslala aj nad fitkom lenze zasa sama tam iist .. a vobec sa nevyznam v tych strojoch ze co je na co , koko na com mam byt ... proste neviem nabrat odvahu na fitko :D

carey

ahoj Lucia, reagujem na tvoj prispevok, lebo som na tom vlastne podobne ako ty, mam 173cm a okolo 63kg, chcela by som mat 58, ale uvidime, zatial mam dolu 0,5kg za tyzden, ale to je asi skor voda, no snazim sa cvicit, chodim do fitka na orbitrek, steper, s tym behanim chcem tiez zacat, len stale nie je az tak teplo a moja kondicka je slaba tak uvidime. Samozrejme ze obmedzujem jedlo a vecer ja papam aj o 19.00 aj neskor, lebo niekedy chodim spat okolo pol noci. So sladkym mam problem len pred kramami, vtedy som ako vypustena z retaze a neviem sa ovladat, inak nemam problem

silviklh

majka_21 paci sa mi,ze plavas :-) to je tiez velmi dobre! ja by so mpraveze potrebovala pribrat,chcem tiez plavat,ale boji msa zase,ze tam daco chytim,hoci sa chranim,ako mozem.uz som nebola na plavarni aj zo 6 rokov kvoli tomu :( pouzivas aj tie tampony do vody,ci nie?

lucia54,majka napisala pravdu,podbone so mto aj ja napisala,ze zumba je len na odreagovanie.neschudnes z toho.

majka_21

Podla mna zumba je vhodna len na oddych po celom dni. Bola som na nej a poznam aj dost ludi, co na nu pravidelne chodia - a nic neschudli. Ja sa chystam, ked sa dostanem z nadchy, spojit plavanie a speening. Plavat som zacala pravidelne kazdy den uz 4. januara a asi po mesiaci a pol som schudla 5 kg. Teraz, ked nechodim cvicit (najprv chripka a teraz nadcha - uz mesiac), som pribrala asi 2 kg. Podstatne je, ze uz viem, ze co zabera na kila. Samozrejme, ze je dolezity aj pitny rezim a pravidelna strava. Bez toho to nejde. A preco som pribrala? Lebo som sa rozjedla a neudrzala sa na uzde. Ale snazim sa krotit.

xy:)

mne staci chvilka zumby a som zadychana. ked je niekto drevo a nevie sa hybat tak pritom schudnut nemusi, samozrejme.
s tym behom mas dobry napad. plus treba jest pravidelne a nic 3 hodiny pred spankom, ak chces teda schudnut na 55. a vela vody.

silviklh

a zastanci zumby,je to moj nazor,tak mi do neho neskacte dakujem :) vsetci co tu okolo mna ze "cvicia"zumbu,su aj p omnhoych mesiacoch takí istí..česť výnimkám..