Ako napraviť vzťah...dá sa to ešte vôbec?

Príspevok v téme: Ako napraviť vzťah...dá sa to ešte vôbec?
Sisa22

Som s priateľom pár mesiacov a náš vzťah je na dosť mŕtvom bode, povedala by som dokonca, že to vyzerá ako pred rozchodom. On mi povedal, že ma má rád a že som úžasná žena, ale mám pocit, že už si ma neváži tak ako by mal. Keď sme sa stretli bol veľmi zraniteľný a tým ma dostal, chcel moju lásku a ja som mu ju dala. Až príliš som sa mu rozdala, starala sa o neho, vie že ma má istú, vie, že vždy na neho počkám, že sa vždy bude môcť ku mne vrátiť a začína sa na ňom prejavovať, že si potrebuje dokazovať, že je chlap inde. Netvrdím, že ma podvádza, teda aspoň zatiaľ. Ani neviem, kedy nastal ten prechod od toho ako ma potreboval k tomu, že už to tak nie je. Ja ho ľúbim a skvele si sedíme vo všetkom až na to, že by som rada opäť vzbudila to, čo sme mali na začiatku, neviem ako a či sa to dá ešte vôbec napraviť. A hrať hry na neho zas nechcem, on to vie dosť dobre prekuknúť. Viem, že mu na mne stále záleží, ale už sa pri mne o nič nesnaží a teraz sa stále snažím ja a myslím, že tým to ešte zhoršujem.

lili888

ano... ma ta istu... ako pises... toto iste som zazila... prestala som ho bavit, lebo uz sa nemusel snazit nemusel ma dobyjat, dala som mu celu seba, vsetko, vsetku moju lasku... az ma nakoniec odkopol ako nejaku handru, vraj uz nechce vztah a chce si uzivat s inymi zenami. presne na zaciatku ma namotal tak ako teba bol zranitelny atd... vie ze sa moze kedykolvek vratit... vie ze ho stale milujem a on to zneuziva stale... vie ze ked zavola a chce len sex tak jasne ze u mna je vzdy vitany ma pri mne vsetko je onho postarane... a mna to nici... neviem ci este dokazem vobec najst lasku, alebo ci dokazem vobec este milovat a verit niekomu...
poradim ti skus byt odmeranejsia... ukaz mu ze dokazes zit aj bez neho...aj ked sa nechces na nic hrat ale u mna to vzdy zabralo, no uz ma tiez nebavi hrat nieco... a najvyssi cas sa odstrihnut od tych upirov...

Messje

Kaktus
My zeny sme raz take.Ked sa nam dostane nieco do hlavy ,vy chlapi sa mozte snazit.Nedokazeme to.Neznamena hned ze je tam niekto druhy.Skus na chvilku sa jej prestat dotykat a snazit sa.Komunikuj s nou ale nic viac.A opytaj sa jej,ci je tam niekto treti.Skus si vsimnut jej reakciu.Ci sa ti pozrie do oci,ci znervoznie...Povedz jej ze jej das casu kolko bude potrebovat,len nech vies,ci nebudes cakat zbytočne.

Mesačný princ

Kaktus - neblázni, to isté som prežil ja s tým, že sme spolu nespávali viac ako 2 roky.

takže klídek, nemusí v tom byť vôbec nič. ľudia sú rôzni

Kaktus

Mam velky problem v manzelstve. Manželka sa mi vzdialia a ani som si to nevsimol.az teraz, posledne dva mesiace sme prestali spolu spávať, vyostrilo sa to az do takého štádia, ze som sa jej pýtal či ma ešte chce, či ma ešte miluje, či chce so mnou byť a odpoveď bola neviem. Teraz sme spolu len kôly deťom. Ja ju nesmierne milujem ale nemôžem sa jej ani dotknúť či ju objať. Povie mi, že ona nemôže. Poraďte čo by som mal spraviť? Je to neskutočne ťažké len tak sa na ňu pozerať.Bojim sa. Čo s tým? Ako to zachrániť?

Matej

5.5 elsa nebojte sa nie je to žiadne pokarhanie ani nič zlé :) Jedná sa o celkom príjemnú záležitosť. Stačí napísať, všetko sa dozviete v maily.

Ďakujem

Matej

Dobrý deň 5.5 elsa.

Oslovujeme vybraných aktívnych prispievateľov nášho fóra ohľadom činností, ktoré portál ZDRAVIE.sk plánuje v budúcnosti realizovať. Všimli sme si aj Vás.

Ak máte záujem o bližšie informácie, kontaktujte nás, prosím, na email: info@zdravie.sk