13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3

Tany

tak to je super že už druhý krát za sebou držíš :) ja to mám teraz ľahšie držím diétu s maminou a starkou tak sme 3 :)

Silviag

Ahoj Tany ja ju tiež začínam druhý krát od dnes. V sobotu som skončila 1 fázu.Ja sa už teraz cítim super po prvej. Nohavice sú voľné ale chcela by so to dať do leta na 60 kg.Držkaj sa ale veď ty to vydržíš si riadna bojovníčka.
Pekný deň a doschudnutia.....

Tany

Ahojte tak ja idem od pondelka držať dietu veľmi striktne idem na svadbu o 3 týždne nech som sexi ešte viac ako teraz :)

lekno09

silviag-ak je to dobrá stranka,prosim ta napíš mi aka-možeš na mail-moje meno na azet.dakujem
možno mi pomôže,dakujem.:)

Silviag

Máš pravdu,že na tejto stránke už neni tak rušno ako pred 2 rokmi.Vtedy nás bolo oveľa viac.Ja tiež niekedy sa nedostanem na túto stránku z časového dôvodu. A tá podporaje určite veľmi dobrá.Viem to s vlasnej skúsenosti. Už je len na tebe ako sa rozhodneš. Ja väčšinou okrem tejto dietky držím delenú a tiež máme forum na inej inter.stránke a tam je veľmi rušno. Píšeme si tam už skoro 3 roky.Ale tiež niektoré už prestali písať, iba sem tam sa ozvú.
Ja už mám tvarohový jogurtík za sebou a teraz sa teším na 13 hodinu ako si dám kuracie mäsko z nedele.
Držkaj sa.....

lekno09

zatial som neprešla na dukanku,ale o nej rozmyšlam,vieš,lebo tu nik nechodí,a mna to potom nenaštartuje,ked ma nik nepodporuje,ale asi to je u každeho.

Silviag

Ahoj Leknoo09 ja stále pokračujem v dietke.V pondelok som začala druhú etapu. Zatiaľ sa cítim dobre, ale ešte som sa nevážila.Moje merítko v chudnutí sú nové nohavice a ešte sú mi obtiahnuté. Nehnevaj sa,že som sa neozvala ale vôbec som nestíhala písať, mám kopu roboty v práci všeliake štatisticé tabuľky ale i doma v záhradke.Bolo treba okopávať a večer sa mi už nechelo isť na net.
Tak ty si prešla na dukanku. Ja som tiež niekedy nad ňou rozmýšľala,len ma odrádzalo to varenie a na to čas nemám,lebo musím ešte variť aj mojej rodinke.A nechcelo by sa mi rozmýšľať ešte niečo variť zvlášť pre mňa. Mne sa táto dietka ľúbi ,že sa tam nemusí variť.
Držkaj sa a pekný deň ti prajem a aj Tany sa nejako odmlčala....