Botox do podpazusia

eelle

botox som si dala aplikovat do podpazusia pred 3 rokmi... to potenie bolo naozaj nenormalne... po aplikacii pol roka ani kvapka! potom som sa uz zacala potit ale len trosku asi ako kazdy iny clovek... dnes su to tri roky od kedy som si ho dala a potim sa o tisic krat menej ako pred aplikaciou, neviem ci je to vdaka tomu botoxu, mozno nejake horm. zmeny... lekarka mi hovorila ze kazdou aplikaciou bude efekt dlhsie trvacny.. momentalne si to neviem dovolit ale pred letom to urcite planujem, odporucam naozaj!

quixinka

Ja tiež planujem ist na ten zakrok botulotoxinom len je to dost drahe no nevadi mi to lebo tie neskutočne flaky mi lezu na nervy. Neviete niekto o najlacnejšom aplikovani botoxu?? dakujem

cia4

Kamelia,

botox funguje 100 % ...roky som mala neustael moke pazuchy, v momente ako som si obliekla tricko, bolo pod pazuchami mokre, ci mi bolo zima, horuco, alebo uplne normalne...je to porucha, nie je to obycajne potenie...tolko oblecenia co som ponicila a vsetkych moznych kozm. pripravkou nakupila..nic nezaberalo. Botox vyriesil uplne vsetko behom par minut ....vrele odporucam.
Iba niekto kto zazil ake je to ponizujuce mam v jednom kuse pokre pazuchy do pol tela dokaze pochopit, preco si to niekto da spravit...

vevericka

rng a ty si sa este nezmieril s tym, ze zeny pre krasu trpia a dobrovolne?? ved len take korzety v minulosti..:)
autorke temy: nedala by som si to, ale proti gustu..

etelka-telka

no milý RNG autorka sa nepýtala na škodlivosť zákroku, si myslím, že to si vie aj sama zvážiť, zaujímala ju konkrétna skúsenosť a otázka išla iným smerom
kamélia: ja sama som tento zákrok pred 2 rokmi absolvovala, potenie v podpazuší zmizlo na 100 percent pokiaľ botox účinkoval, ale keďže telo si svoju telesnú teplotu regulovať musí, tak ten pot sa objavoval inde, v mojom prípade dlane a chrbát a môžem povedať, že to bolo oveľa horšie ako potenie pod pazuchami, takže jediná výhoda tohto zákroku je, že sa to vrátilo do pôvodnej polohy, a to že sa potím "len" po pazuchami
ale poznám ľudí, ktorý nemali problém, takže je to veľmi individuálne, ak ti nieje ľúto peňazí, pretože je to finančne dosť, tak skús.

RNG

Clovek dostal do daru slobodnu volu, ale za nasledky svojich rozhodnuti je si sam zodpovedny.
To na nikoho nemoze prehodit.
Preto je dolezite informovat ludi, aby vedeli nezavisle od tych co maju z toho zisk, do coho sa vlastne pustaju.
Som zvedavy, preco este niekto nedosiel s jednoduchym napadom nejakych vymennych vloziek pod pazuchu, podobne ako maju zeny na periody, ktore by ten extra pot absorbovali, ked je to taky problem pre niekoho.A tym by sa nenarusili vobec prirodzene telesne procesy.

Inac ked hovorime o hyperhydroze, chirurgovia ponukaju aj operacie, pri ktorych vyoperuju potne bunky a dokonca existuje aj ovela lacnejsia metoda ich znicit iontoforezou, oboje ovela permanentnejsie, ako Botox a bez pouzitia jedu.
Samozrejme obe su skodlive, lebo telo sa potenim odmoruje a zabranenie potenia znamena zamorene a z toho vyplyvajuce mozne miestne rakoviny.

Kamélia

Nemam pocit ze to ma nieco spolocne s modou. A az na to ze sa mi zdá tvoj prispevok prehnane zaujaty, tak mas v podstate pravdu ALE: môzem umret skôr, nez sa za par rokov pride na to aky je skodlivý. tak si aspon uzijem to suche podpazusie....

A preboha toto snad nemyslis vazne, sa zamysli co si napisal/a: Kto je tak hlupy, ze si je ochotny kvoli "krase" alebo poteniu nechat ten jed napichat, tak si zasluzi jeho postranne ucinky ako trest.

RNG

Botulotoxin je najsilnejsi jed, ako ludstvo vobec pozna. Menej nez 100 kilo z neho je schopne zabit sucasnych skoro 7 miliard ludi
Ze to bolo vobec schvalene na kozmeticke ucely(tj nema to nic spolocne so zdravim) je obrovsky podvod peniazechtivej organizovanej mediciny.
Kto je tak hlupy, ze si je ochotny kvoli "krase" alebo poteniu nechat ten jed napichat, tak si zasluzi jeho postranne ucinky ako trest. Inac telo regeneruje tie oblasti pomerne rychlo za par mesiacov, tj "treba" pichat nove davky tohoto jedu do tela.
Co to urobi pri mnohonasobnom opakovani za dlhe roky,ked sa tie ucinky mnohonasobne znasobia, to zatial nikto nevie a o "tom sa nehovori"
a punktum.
Pritom zastavenie potenia vedie k zamoreniu a rakovinam, to tiez sa samozrejme do uvahy vobec neberie.
Takze hura za suche podpazusie!
Nech ziju rozne modne napady, aj keby nam mali vazne poskodit zdravie a ohrozit zivot, a to so schvalenim sucasnej medickej komunity.
Hanba im!

Teba zastavit potenie, vylucovanie tukov(za suchu plet) zastavit neprijemne periody, urobit ludi voniacich ako ruzicky a cert zober, ako sa to odrazi na zdravi. Moda nadovsetko.

bodka.a

ja ho používam každý deň už vyše pol roka,keď vynechám asi tak dva tri dni nezaberie zase hneď cez prvú noc,ale inak odkedy ho používam naozaj každú noc.. podla návodu tak som si návrat problému nevšimla,ja som mala problémy s potením hlavne od stresu a celkovo z emócií hlavne
tak skús ho používať aspoň dva tri týždne počkaj každej noci a uvidíš,ak nepomôže poraď sa s lekárom o botoxe,ten Ti určite poradí najlepšie :)