Bieliace pasiky crest

Príspevok v téme: Bieliace pasiky crest
HENNKA

Zdravím.. potrebovala by som radu.. konečne som sa odhodlala objednat si z internet bieliace pasiky crest..ibaže je ich tam viac druhov a teraz neviem , ktory je najlepši.. ak mate nejake skusenosti s nimi , rada by som bola keby ste mi poradili.. pripadne nejaku dobru internetovu stranku odkial sa daju objednat.. dakujem

zoomere

Bielenie zubov - ibright.lv je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

netekl

Systém na bielenie zubov- -odkaz odstránený- je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

Tusan

Lubica, vies citat? Citas si ty vobec, co si objednavas? Neseriozna si akurat tak ty a nie oni. Americka firma akoze nemoze na Slovensku predavat alebo co??? V popise produktu je jasne napisane:

- polovičné balenie obsahuje až 42 bieliacich pásikov ( 21 pásikov na horné zuby a 21 pásikov na dolné zuby)

Cize 21 aplikacii a 42 pasikov. To si si objednala, to si aj dostala, takze s cim mas este problem? Akoze co by ti mali reklamovat? Nerozumiem... Ked chces 42 aplikacii, tak si objednaj cele velke balenie. Tam mas jasne napisane aj na krabici: 42 sackov (42 pasikov na horne zuby a 42 na dolne zuby) = 42 aplikacii. Ty mas polovicne balenie a je spravne, ze si dostala 21 sackov = 21 aplikacii. Tak to maju aj na webe napisane, tak si si to objednala, tak si si to mala precitat, s cim mas akoze problem? nechapem....

spring

Lubica....a neprislo ti 21 takych mensich baleni? A v nich su dva pasiky..jeden na horne a jeden na dolne zuby.. Takze 42 pasikov.. Oni to tak vzdy pisu...

Ja pouzivam uz roky... Bielia neskutocne a ked pouzivam rocne pravidelne nemusim ani cele balenie.. Tieto su naj.

www.bieliace-pasiky.com

Uz po 7 mam take biele zuby ze az svietia...

..ja len odporucam.. Clovek sa az radsej a viac usmieva ked vie ze vyceri krasne biele zuby! :)

Sakorytnacka

Ja som mala velky problem s tym ze som tuzila mat krasne biele zubky ako z Hollywoodskych filmov, mala som však krivé a zlte zuby. Moja filozofia bola, ze aj ked su krive, ale hlavne nech su biele, lebo oslnivo biele zuby uputaju pozornost na tolko, ze to, ze su trochu krive nik za tu kratku chvilu usmevu nespozoruje :-D Strojcek na zuby som nechcela, lebo som uz dost velka na to. Pouzivala som teda na bielenie zubov bieliace pasiky 3D Crest Glamorous White a odvtedy mam hollywoodsky vysnivany usmev :-) Pasiky mi zuby vybielili, neposkodili, zuby nescitliveli (avsak musim podotknut, ze nikdy som nemala ziadnu plombu, ani zubny kaz, takze zalezi aj od stavu zubov dotycneho). V baleni bolo 19 pasikov Glamours White a bolo treba nechat posobit 30 minut (tu som nepocitovala ziadnu citlivost, ani neprijemne pocity) a 1 pasik Supreme Flexfit bolo treba nechat posobit 60 minut (toto bolo voči zubom agresivnejsie a zuby z toho boleli, ale kedze bol v baleni len 1ks tak sa dalo zniest). Ako doplnok som si kupila este zubnu pastu 3D Crest Glamorous White a ked mam cas na dlhsie a dokladnejsie cistenie zubov, tak ju pouzijem (setrim nou lebo je draha) :-D kedze chodievam do televizie, tak biele zubky boli pre mna nutnosť a za lacny peniaz (oproti ambulantnym nesetrnym zakrokom) sa mi podarilo mat pekny usmev :-) objednavala som zo stranky www.bieliace-pasiky.com... vrelo odporucam, nemate co stratit!

Lubica 96

Objednala som si bieliace pasiky Crest supreme professional na stranke www.bieliace-pasiky.com
42 ks pasikov za 69,90e. V baliku mi prislo len 21 ks!!! Ihned som to reklamovala cez mail, kedze dotycna firma, nema uvedenu ziadnu adresu na Slovensku, ale ze v Amerika a ziaden telef. kontakt/skoda, ze som si to predtym neoverila, lebo uz toto o niecom napoveda/!!! Samozrejme reklamaciu nie su ochotni vybavit, tvrdia, ze mi poslali 42 ks!! Tak strasne lutujem, ze som si ich objednala a naletela podvodnikom!! 21 pasikov za 69,90e!!! takto klamat ludi, ze sa nehanbia!!

Tusan

vlajka:
Ja to vidim tak: FAKE recenzia...takto niektore zufale firmy "bojuju" v konkurencnom prostredi. Clovek, ktory chce vidiet skutocne nazory naozajstnych zakaznikov, ktorych overila heureka. sk, si pozrie recenzie e-shopu, ktory pasiky predava. Su tam recenzie skutocnych zakaznikov, ktori pasiky NAOZAJ pouzili, ziadne fiktivne recenzie. A odporuca ich tam 97% ludi, co je velmi vela, takze ja by som tejto "vlajkinej" recenzii neveril.

vlajka

boze uplne ma sklamali tieto crest pasiky. citam vsade ake su uzasne, uplne som sa namotala. pouzivam ich 11. den, konkretne Crest Advanced Vivid (teda nie tie najslabsie) a nevybelili mi zuby ANI O JEDEN ODTIEN !!!! neverim ze za tieto 3 dni co ich este mam pouzivat sa to zmeni. nefajcim, nepijem caj ani colu, nejem cokoladu, pouzivam ich aj s Crest Advanced Vivid zubnou pastou co by malo tiez napomoct bieleniu a NIC :((( zbytocne vyhodene peniaze a o bolesti uz ani nehovorim. moja skusenost :(

marianne99

Ja si myslím, že pásiky mi nepomohli možno z dôvodu, že už predtým som absolvovala bielenie tým gélom.. Ale ostatným pomôcť môžu, len som chcela pridať skúsenosť, tiež som čítala veľa dobrých recenzií na ne.

Tusan

No ja tam praveze citam, ze zuby ste mali biele ako sneh 2 roky, co je podla mna dost prehnane, kedze vacsina ludi co tu perlu pouzije nevidi absolutne ziadny rozdiel ani na den... A inak ta bolest z pasikov, tak to je sprievodna reakcia uplne kazdeho bielenia zubov, aj bielenia u zubara. Znamena to, ze mate citlive zuby a ta citlivost sa prechodne (na par dni) zvysila. Keby ste si bielili zuby u zubara 35 % peroxidovym gelom, tak Vas zuby bolia aj dva tyzdne..