Ako prepôcť tú strašnú chuť na sladké?

Príspevok v téme: Ako prepôcť tú strašnú chuť na sladké?
mia_778

pred rokom som to dokázala...proste som prestala jesť akékoľvek sladkosti nejedla som po 17.-tej hodine už nič....schudla ssom 5 kíl..no o niekoľko mesiacov som začala jesť viac a kilá sa mi vrátili aj s úrokom...až nechutne sa prejedám mám pocit že zjem viac ako 10 chlapov dokopy...a sladké si nedokážem odoprieť...minule som už vydržala 5 dní no včera som proste "musela" zjesť 2 keksy...uvedomujem si že ďalej to nemôže ísť tak...horšie je to že už neviem ako začať tým správnym spôsobom...

alzbeta503

Je to uuplne bezpecne, vyhladaj si to na internete :)ja to pijem kazde rano a vecer a tak som si krasne upravila travenie! a pomohlo to od crevnych problemov, akne ci zapchy :)
nestoji to vela a za skusku nic nedas...lenze to musis uzivat pravidelne :)

majka_21

Ja mavam tiez niekedy navaly chuti na sladke. Riesim to tak, ze si dam proste kusok cokolady alebo raz za cas zjem keksik a je to. Alebo ked nechcem sladke v takejto podobe, tak si kupim napr. na ranajky nejakeho "slimacika" plneneho vanilkovym kremom a je to. Jasne, nic z toho, co som napisala, nejem pravidelne, je to len vtedy, ked pride dostanem velku chut na sladke.
A to Psyllium je uplne bezpecne Alzbeta? Od akych problemov to pomohlo v tvojej rodine?

o_o

keď už hovoríte o tom The Secret.. odporúčam skôr You can heal your life - Miluj svoj život. Je to podané tak krajšie, reálnejšie a uveritelnejšie. Je o tom tiež aj kniha aj film.. Videla som aj The Secret a teraz som dočítala túto Miluj svoj život.. naozaj odporúčam skôr tú knihu :)

guissepe

ja viem že keď sa dlhšiu dobu nehýbem tak viac zjem lebo som ako bezdný sud :D, ale akonáhle si doprajem poriadnú prechádzku alebo futbal proste hocijaký pohyb tak bývam o mnohomenej hladný..skús o tom svojom probléme rozmýšlať v širšom kontexte nie len ako o zdravotnom hendikepe je moja rada :)

komovaa

Nemôžete za to Vaše chute sú prirodzené máte vytvorený návyk na karbohydráty. Tohto návyku sa zbavíte len vtedy ak dodáte organizmu výživu a telo si postupne vytvorí nové zdravé návyky.
www.optimalna-vyziva.meu.zoznam.sk

alzbeta503

o secret som pocula, ale nezaujimam sa o to blizsie :)
ale vyskusaj take to prirodzene pozitivne myslenie, ved nie je nic krajsie ako si uzit cokoladu bez vycitiek :)

mia_778

alzbeta503 áno o sugescii som už počula a riadím sa podľa Secret neviem či to poznáš :) no budem sa snažiť vsugerovať len to čo chcem...a ďakujem vám za informácie vyskúšam ich a dúfam že mi pomôžu...:)

zd\\jklzsdkjl

Chrom potlaca chut na sladke.. pozri v google vyskusaj si kupit Bio chrom v lekarni

pozri sa na tuto diskusiu.. www.zdravie.sk
Alebo Google chrom a chut na sladke