aka JE SANCA??

matussska

nabudúce si čo najskôr po nechránenom styku kúp Postinor alebo Escapelle a nemusíš sa vôbec stresovať či otehotnieš. Lepšie dať 20 € za tabletky ako sa strachovať...

nikka13

no dufam ze z toho nic nebudee lebo ma asi ozajs lahne namieste..:)este si kupim testy a uvidim ci bude ciarka silnejsia

nikka13

Tak baby kupila som si ovulacny test aspon na zistenie plodnych dni..vcera vecer som si jeden robila ten bol totalne negativny ziadna ciarka..a teraz rano som si urobila dalsi a uz ciarku vidiet aj ked neni rovnako silna este ako ta testovacia..tipujem ze do dvoch dni by mala byt uz rovnaka cize plodne dni sa blizia..booze dufam ze tie spermie pozdochynaju vsetky dovtedy :-/ este si skocim kupit dva testy dneska a urobim si zajtra a pozajtra..

bella12

Tabletka po nemusí zabrániť ovulácii. Keď sa jej to nepodarí, zabráni uhniezdeniu oplodneného vajíčka. Sám výrobca si v príbalovom letáku odporuje. Deklaruje, že tabletka nevyvoláva prerušenie tehotenstva a zároveň však uvádza, že ak došlo k počatiu, tabletka zabráni uhniezdeniu vajíčka v maternici a vypudí ho von. Výrobca postinoru tak úmyselne zavádza tvrdením o neabortívnosti, pretože neoplodnené vajíčko sa nemôže pokúšať uhniezdiť sa v maternici ženy.

Weva

no zase ak by si to prezila, tak si nedavaj tabletku po - je to svinstvo...

Ale zase lepsie si ju dat ako to drhuhe tehotenstvo nezvladat

- je to fakt len o tvojom pocite a rozhodnuti...

Drzim velmi palce aby si bola stastna nech to dopadne akokolvek :) a daj vediet...

nikka13

Myslim ze by som to mozno nejak prezila kebyze som tehotna ...:))ale tak ja verim ze z toho proste nic nebude :)snad sa nemylim :))

geekygirl7

Pozri, otazka je: vadilo by ti ak by si bolo tehotna?
Ak ano, prestan spekulovat a chod do lekarne. Mas nejaky dovod, preco to nechces urobit? Tabletka zabrani ovulacii.
Neviem ci je 12 den prilis skoro na ovulaciu pri 25dnovom cykle, ale vsak ako myslis. A uz som ti 2x povedala, ze to kludne moze byt aj 5 dni.

nikka13

nie nie nekojim ..ja viem ze par dni pred a po ovulacii su plodne..preto som napisala 13-17 lebo som otehotnela ked sme mali styk cca 12-13 den a lekarka mi povedala ze som otehotnela mozno na 15-16 dc..uz som z toho jelen ..:)teraz to bolo 8 dc cize keby spermie prezili tri dni to by bol 11 dc a keby 4 dni to by bol 12 dc co je na ovulku asi skoro ..radsej by som ale bola keby s ami ta nehoda stala par dni pred menstruaciou..a nie po nej:)