Bionic band, Power balance naramky

peeringvoip

Po odskusani naramku na vystavach ako autosalon, vystava nabutku som si naramok kupil. Mal som lepsiu stabilitu, bol som pri cviceni vo fitness menej unaveny, tak isto aj v praci za PC, menej mi stacilo spat. Mal som textilny 7-9Hz. O ucinkoch pochybnosti nemam, jednorazove naplasty nosia aj prvoligovi slovensky futbalisti. Problemom su vedlasie ucinky. Po 5 dnoch nosenia ma z neho zacala boliet hlava. Bolela ma ja rano aj cely den, a ked som uz nemohol od bolesti po 24h pracovat, tak som ho dal dole a dal si Paralen. Bolest presla. O dva dni som naramok vyskusal opat, ci to nebola nahoda. Po 6 hodinach som opat citil rovnaku bolest hlavy v zadnej casti, nie ako pri migrene. Preto som naramok vratil. Peniaze mi sice vratil, ale majitel mi volal a zacal ma presviedcat, ze to nie je z toho naramku a ze sa mam dat vysetrit. Ja som vsak ziadne pochybnosti nemal, ze to bolo z neho. V ziadnom pripade by som nedal naramok detom al. tehotnym zenam.
Vyskusal som aj Power balance naramok. Tiez som pri nom badal pozitivne ucinky ako pri Power Balance, ale zial po 3 dnoch sa objavili aj negativne. Negativne ucinky boli prepustanie mocu a impotencia. Po zlozeni naramku negativne ucinky ihned zmizli. Aj tento naramok som vratil, adresa na vratenie je USA, postone je 2 Eur, na colnicu chodit netreba. Vratili mi plnu sumu vratane postovneho za dodanie. Mozno u niekoho sa neprejavia taketo negativne ucinky.

vladoo

Co to tu trepete jak zr nefunguje, robili sme testy s lacnym a drahym nnaramkom a subjekt o tom nevedel ktory je aky a len pri drahom mal rovnovahu podla videa na youtube, slusali sme to x razy aj s ludmi ktory o tom nevedeli nič a vzdy fungoval

matejik

jasne aj deti ma to aj moj 8r syn ktoremu to pomohlo v celku rychlo sa zbavit zajakavania a pomocovania. Ja som ten bionic band dal preverit znamemu je vedec fyzik a je to zalozene na pravde ako z testov vyšlo a nejde o ziadnu vieru sugesciu.to co nevidime neznamena ze neexistuje...zapnite radio..nevidite, ale pocujete.

system

nikdy som v silu powerbalance neveril a cudoval sa ludom ktori ma isli presviedcat ze sa mylim. konecne som narazil na normalny clanok : magazin.atlas.sk

ludia ani netusite aka sila je v nasich myslienkach...

Mišel

No, mám tie náramky odtestované... Keď tomu neveríte, pozrite si videá o nich... S power balancom mám lepšiu stabilitu, rovnováhu a viac sily... Jednoducho to funguje... Na telesnej sme mali behať 60tku. Bez neho som ju zabehla za nejakých 9 sekúnd. S ním za sedem a pol.. Pravé náramky sú označované znútra e a veľkosť, ja mám napr. SX.. Tak kto neverí nech vyskúša..

KAil

CO TO TU PLACAS DEMENT TO NORMALNE FUNGUJE MAM TO VYSKUSANE SI PROSTE SI KUKNI AKO TO TREBA OTESTOVAT OMG MA TO OKAMYIT UCINOK 100 SAK TO CITIT NORMALNE JE TO PODLOZENE A FUNGUJE TO ALE POZOR FUNGUJE TEN ORIGINAL ZA 25EUR TIE OSTATNE SU FAKT FAKE MAL SOM AJ TEN AJ TEN A TIE LACNE NARAMKY SU ODFLAKNUTE A NIC NEROBIA

Genesis

Je to podvod ako všetky veci tohto druhu ... tento trend už pretrváva stáročia .. kedysi to boli zajačie pacičky a amulety .. dnes keďže ľudia sú inteligentnejší je trošku ťažšie ich oblbnúť a tak musia vyrábať aj sofistikovanejšie amulety... jedným slovom to čo si kupujete nie je konkretny výrobok ale nádej a placebo ktoré sú s ním spojené (inak povedané viera v náramku).

RNG

Nuz aby sa nepovedalo, ze sa nikto o tom nevyjadri negativne, ja som to zo svandy vyskusal a mozem povedat, ze to nic na veci nezmenilo. Nuz ale ked ma clovek silnu vieru v to, samotna ta viera pomoze, aj ked ten naramok nerobi v tele nic. Zialbohu ja ako fyzik som v to samozrejme neveril, lebo polia sa daju merat a tam nic ine nebolo, len trochu magnetizmu, ktory sive moze ucinkovat na indukciu v pohybujuv=cej sa krvi, ale tak maly a slaby magnet ma minimalnu aktivitu.
Na to treba velke a silne magneticke "deky" na ktorych clovek lezi a aj tak je to v konecnom dosledku velmi slaba "medicina"

sara24

///////////

inak vacsina ludi co poznam si to pochvaluje, naozaj nepoznam nikoho kto by sa vyjadril negativne a neviem o vekovych obmedzeniach..jedine to, ze sa vyraba iba v istych velkostiach, mozno malemu bude ta najmensia velkost dobra..treba skusit