Bolesť v kolene..

Príspevok v téme: Bolesť v kolene..
A-K

Ahojte prosím o radu. Dnes asi pred takou hodinou a pol som prišla zo školy domov. No neskôr som nejako pri chôdzi nemohla poriadne napnúť ľavú nohu. Zo začiatku mi tam niečo praskalo a teraz to mám trochu opuchnuté. Mali sme TV, ale nespomínam si, žeby som niekde spadla. Šmýkala som sa po dlážke (viem, vyznie to divne, ale je to tak :D) a pociťovala som maličké bolesti. Bojím sa, že na to bude potrebná operácia lebo babka má niečo také, ale jej to raz pri chôdzi puklo a nemohla ani dostupnúť na nohu. Navrhli jej operáciu, ale má problémy so srdcom tak neišla. Ocko povedal, že na toto by som ja mala ešte čas no neviem. Tá bolesť je na ľavej nohe. Niekde na ľavo skôr pod kolenom. Za oboznámenie a nejaké rady vám vopred ďakujem. :)

StanleyH

Octan je prezitok, kremy potlacaju len bolest, pokial neobsahuju to co treba, teda vacsina. Treba dostat vyzivu zvnutra cez usta hlavne

house

Davajte si na to mast heparoid alebo ibuhepa dostat v lekarni, pripadne octan hlinity.
Ak to nezeberie navstivte ortopeda.Ja som si skrutil nohu v kolene na strome pri oberani jablk dlho ma to bolelo, ortoped mi pichol jednu injekciu do kolena a odvtedy mam svaty pokoj.