Rýchly štart a rýchly pád

Príspevok v téme: Rýchly štart a rýchly pád
JessieJ

Minulý týždeň po veľmi, veľmi dlhom čase čo so mnou PPP lomcuje som sa rozhodla skoncovať s ňou - a to nadobro.
Mala som skvelý víkend s priateľom a nechcela som si to pokaziť výčitkami za jedlo. Povedala som si dosť, púšťali sme si DVDčka a ládovali sa popcornom a všetkým možným čo by som v iných prípadoch do úst vôbec nedala a bolo mi to úplne ale úplne fuk. Či priberiem alebo nie, povedala som si konečne NO A ČO?
Dnes som prišla na to že je to so mnou horšie ako som si myslela. Oveľa horšie - teda čo sa týka mojej PPP. Vydržalo mi to 2 dni a dnes som v tom znovu po uši. 2 dni. Zvláštne ako je človek v jednom okamihu o niečom maximálne presvedčený a zrazu sa to jeho presvedčenie zo dňa na deň (u mňa skôr z hodiny na hodinu) vytratí. Je to silnejšie ako ja.

malinkasom

kokčky, tak papajte malé porcie, jasné, že keď sa budete prepchávať, tak sa budete cítiť zle a mať výčitky..ale keď sa naučíte normálne esť, uvidte aké budete slobodné... a keď to bude pravidelne v malých porciách, nepriberiete.. mám to odskúšané...držím palce! máte v sebe tú silu !

abby22

JessieJ, viem presne o ocm hovoris.a ked sa uz clovek velmio velmi snazi tak proste ten hlas v tvojej hlave je tak silny.najhorsie je ked si predtsavim ze mam takto zit do konca zivota.ja som mala 40kg a ked som uz vedela ze ej to zle a musim proste musim pribrat tak som uz aj bola odhodlana no ked sa na man nalepilo kilo citim sa akoby som uz pribrala 100kg...proste to je hlava a ja neviem ako ju prehovorit ze je to spravne.ale idem bojovat pretoze cem svoj zivot spat.ja uz takto zit nedokazem chcem sa uz usmievat a byt nekde s priatelômi bez toho aby som rozmyslala nad tym"prekliatym"jedlom!!!!preto ti najviac drzim palce aby to vyslo aj tebe:)))