ako to vlastne je? pomôžte

ivana45

"zistil neveru v minulosti sme ju už prežili" .. napis jasne, ci to zistil davno a prezili ste. Alebo to zistil az teraz, ze ste prezili.
Ak je vase manzelstvo inak kvalitne, malo by prezit. Ale zivot nie je TV serial, slapnutie vedla je slapnutie vedla. Drz sa a pokus sa stiahnut. Netvar sa "no a co?" ale daj najavo, ze ta to mrzi a ze chapes, ze on potrebuje cas a ze dufas, ze zostanete spolu, lebo ho lubis (a vdaka nevere to vies lepsie nez predtym :-) - ale: opatrne!). Mozno docasne odlucenie.
Mas nadej, ze v skutocnosti sa nechce rozviest. Ale nechce nechat, aby ti to lahko preslo, ma potrebu potrestat ta. Musis to vydrzat, nesmies sa vnucovat.
Mozno ta chce opustit uz davno, mozno niekoho ma a toto zistenie sa mu vlastne hodi. Uvidis. Nezavidim ti, vela sil zelam.

muchacc

Co takto niest zodpovednost za svoje konanie?
Ponizila si tym svojho manzela a on MA PRAVO spravit to co robi. Ty si pravo na neveru nemala a predsa si to spravila. Teda nad sebou rozmyslaj, co si ty za manzelku a nie nad jeho reakciou.

jahodka123

A čo si čakala, že ťa bude na rukách nosiť ? Zradila si ho, podviedla, tak čo chceš? Nejdem ťa za to súdiť, je to tvoja vec, ale nečakaj zázraky. Chlapi nevedia tak odpúšťať ako my. Nie su takí naivní ako my...