Chemtrails dnes nad Bratislavou

skrutka000

ahojte zmizlimi uz dve temy o chemtrails kto chce nech mi napise na nick na pokeci 000aranka kvoli rozboru pody a vody

StanleyH

niektori mate sice pravdu ale neuplne informacie. Chemtrails su totiz v celej Europe. Bojovat na urave vlady? kde si? viete co je klub Bilderberg? ak nie tak si pozrite ktori nasi politici su clenmi. MIklos, Miki, Radicova, Vasaryova... potom zistite preco sa tak masivne privatizuje , aby zkladatelia Bilderbergu mali plne vrecka. Ludia, majte otvorene oci. Lietadlo robi ciary len v urcitej vyske , ale chemtrails robi ciary aj keby bolo 5 m nad vami,. POtrite si videa Bena Fulforta, Jesseho Venturu alebo Alexa Jonesa a uvidite co sa deje v USA, a ochvilu to bude tu

stopit

Chemtrails pozorujem od malička a to mám tridsať. Vždy som sa čudoval prečo niektoré lietadlá robia čiary a niektoré nie.
Niesme proti tomu bezmocný, stačí napísať na úrad vlády, vysvetliť problematiku.
Podať sťažnosť.
Ak to nieje pravda, tak bezproblémov tak sa dá bezproblémov dokázať, jednoduchou skúškou. Problém je že dôkazy však nasvedčujú opaku, stačí si urobiť rozbor dažďovej vody.

Problém je ten že niekto nepochopil že globálne oteplenie sa nedá zastaviť a roztopenie ľadovcov nastane aj tak. Takže by bolo dobré si to ešte nezhoršovať vypúštaním jedov do atmosféry. Ale niekto zrejme chce aby čo najdlhšie zostali veľké časti pobrežných oblastí nepotopené.

Ja žiadam od vlády aby monitorovala náš vdzušný priestor a akékoľvek lietadlo s podozrením na chemtrails aby bolo zastavené a skontrolovaný jeho obsah.

Jedná sa mi o život a tak sa k tomu aj postavím.

Treba zorganizovať petíciu a potom vyšetrovanie a následné riešenie problému.

www.infowarsshop.com

www.youtube.com

kto nerozumie nech použije google prekladač

pj

Lost vy mate nejaky manifest konspiratorov? Vela z toho co si pisal som uz viackrat cital.

Mimochodom k tym potravinam...existuje taky prieskum na obsah zivin v potravinach v minulosti a teraz, najdite si to..oproti tomu co jedli nasi predkovia jeme placebo.

chemička

ano lost, zase s tebou suhlasim. je fakt, ze ludia su za prachy schopny neuveritelnych veci. lekar, ktory prisahal, ze bude dbat o zdravie svojich pacientov, im v pohode predpise liek, bez ktoreho by sa zaobisli, a to len preto, lebo ma z neho mastny rabat. charakterovo sme uz davno na pokraji vyhynutia.

lost

To je ako azbest :)
Ci co t obolo, tiez to bolo uplne OK :D
neviem preco ma to prave napadlo, no nech ta tema nestoji :)